Actriţă ARESTATĂ după ce a încercat să ARUNCE o femeie necunoscută în faţa metroului

 

O actriţă americană de 35 de ani, care a jucat în mai multe piese de teatru şi a avut mai multe roluri la TV a vrut să arunce o femeie necunoscută în faţa metroului din New York, în weekend, informează NY Post.

Keira Keeley a încercat să o arunce de pe platforma metroului pe o necunoscută de 57 de ani. Actriţa ar fi mers în spatele său şi ar fi împins-o în faţa metroului care venea, în timp ce femeia, speriată, a evitat în ultimul moment să nu fie strivită de metrou prinzându-se de un stâlp.

Un poliţist a auzit ţipete la peronul metroului şi când a ajuns la faţa locului a aflat de la martori că actriţa încercase să împingă în faţa metroului, intenţionat, femeia necunoscută cu care, de altfel, a recunoscut că nu avusese nicio interacţiune.

Keeley a fost eliberată sub cauţiune. Actriţa nu are antecedente penale şi a recunoscut, în faţa poliţiştilor, că băuse cu prietenul său înainte de incident. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?