Un elev a descoperit viermi într-un sandwich de la magazinul din școală

 
Foto: bihon.ro
Foto: bihon.ro

Elevii de la Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Aleșd au descoperit viermi într-un sandwich cumpărat de la magazinul din școală.

„Sandwich cumpărat de un elev, în vârstă de 17 ani, în data de 18 septembrie 2019 din magazinul situat în incinta colegiului din Aleșd. Nu este prima dată când se întamplă aşa ceva, în această şcoală”, spun elevii școlii, potrivit bihon.ro.

Contactată de Bihon.ro&Jb, directoarea Colegiului Tehnic Alexandru Roman, Valeria Vasile, a precizat că magazinul nu aparține de unitatea școlară și funcționează pe spațiul Primăriei Aleșd.

Totodată, directoarea a dispus o serie de măsuri. „Am discutat cu personalul de la magazin, le-am făcut o sesizare și le-am spus că așa ceva nu este permis. Am sesizat și DSP Bihor, care va lua măsurile necesare”.

Mai mult, Valeria Vasile a trimis o circulară la clase, prin care recomandă ca elevii să vină cu mâncarea de acasă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?