Tentativă de suicid: Un bărbat a sărit de la etajul 4 al unui apartament din Bistrița

 
Tentativă de suicid: Un bărbat a sărit de la etajul 4 al unui apartament din Bistrița
Tentativă de suicid: Un bărbat a sărit de la etajul 4 al unui apartament din Bistrița

Un bărbat originar din București, dar care locuiește în Bistrița de circa doi ani, a sărit, miercuri după-amiază, din apartamentul de la etajul 4, în care locuia împreună cu concubina sa, polițist , angajata compartimentului de analiză. La scurt timp, în apartamentul în care cei doi locuiau împreună, a avut loc o explozie polițista, dar și alte persoane aflate în zonă, printre care și o gravidă, au fost rănite de materialele sărite în urma exploziei.Bărbatul din București se pare că suferea de o depresie severă din cauza unor eșecuri pe care le suferise în utima perioadă. Mai mult, înainte de a se muta la Bistrița, acesta a trecut printr-un divorț dureros, după o căsătorie care nu a mers deloc și din care a rezultat și o fetiță care suferă de un handicap sever.

Venit la Bistrița, bărbatul a încercat să își refacă viața. Evident a încercat să își caute un loc de muncă, dar fiind adeptul concursurilor fără pile și alte intervenții, bărbatul a înregistrat noi eșecuri. Așa au apărut discuțiile în noua sa familie și lucururile au început să scârțâie.

În final, bărbatul a decis să își încheie socotelile cu viața. Da nu a vrut să plece singur, dincolo. Miercuri, și-a așteptat concubina, care se reîntorcea dintr-o excursie din Moldova împreună cu fiica ei. Bărbatul le-a urmărit pe cele două până când au intrat în scară, apoi s-a aruncat de la etajul 4 al blocului. Înainte însă, bărbatul a realizat o instalație improvizată care să declanșeze o explozie provocată de gaz, încercând astfel să provoace și rănirea soției și a fiicei sale. Când a sărit, bărbatul a strigat „Adio iubita!” și s-a aruncat în gol! A aterizat pe o porțiune de pâmânt pe un petec cu iarbă.

După ce salvatorii au fost apelați prin 112 și au ajuns la fața locului, bărbatului i s-a acordat primul ajutor. Lângă acesta se afla concubina, dar și alți martori.

Mai multe detalii pe realitateadebistrita.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?