Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO cu accidentul primarului Chirica: "Puteam fi în scaunul cu rotile"

Sunday, 08 March 2020, 18:56 Sursă: Realitatea.NET

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a declarat după accidentul de sâmbătă noapte că a trecut printr-o cumpănă și că putea fi într-un scaun cu rotile. 

“Am trecut o cumpănă, în care poți vorbi despre cât de fragilă este viața. Tocmai terminasem evenimentul “Atipic Beauty”, unde cele mai multe femei frumoase erau în scaunul cu rotile din cauza unor accidente de circulație. Toate erau triste, dar aveau dorința de a merge mai departe. Astăzi e 8 Martie, sigur ar fi vrut să sărbătorească altfel, dar soarta așa a decis… Ieri ( n.r. sâmbătă) puteam fi ca ele, în scaunul cu rotile. Dumnezeu mi-a mai dat o șansa și-I mulțumesc pentru asta. Toți suntem bine, nimeni nu e rănit, iar mașinile se pot repara. De la Atipic Beauty am urcat la stadion să urez succes echipei, la pauză am decis să trec prin cartierul Alexandru cel Bun, să văd echipele care lucrau la marcajele rutiere… iar despre circulație… și am ajuns aici… “, a declarat Mihai Chirica, citat de realitateadeiasi.net.

Potrivit imaginilor, șoferul autoturismului BMW ar fi intrat în intersecție pe culoarea roșie și a fost lovit de mașina în care era Mihai Chirica.

Autoturismul pe care îl conducea Mihai Chirica este în patrimoniul Primăriei Iași, iar în urma accidentului a suferit daună totală.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri