Predoiu, nemulțumit de dosarul 10 august: "Mi se pare ciudat că lucrurile stagnează"

Thursday, 28 November 2019, 14:21, Sursă: Realitatea.net

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu este nemulțumit de modul în care evoluează ancheta privind dosarul "10 august", legat de reprimarea în forță a protestului organizat de românii din diaspora în fața Guvernului, în 2018.

Adaugă părerea ta

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu a declarat că i se pare ciudat faptul că dosarul protestului 10 august 2018, instrumentat în prezent de DIICOT, stagnează:

„E delicat pentru un ministru să se pronunţe asupra unui caz, dar da, mi se pare puţin ciudat că acolo lucrurile stagnează”, a declarat ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

Imediat după căderea Guvernului PSD, dosarul 10 august a fost declasificat de MAI şi raportul privind protestul din 10 august 2018 şi a fost transmis către DIICOT, unde este instrumentat dosarul penal.

Carmen Dan, aflată în concediu la data de 10 august, a venit la biroul de la Ministerul de Interne și a preluat comanda operațiunilor în jurul orei 12:00, arată Raportul privind intervenția în forță a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018, care a fost desecretizat recent.

Comentarii Existente
2019-11-28 18:09:52
Si proaganda cu ce rămâne?Daca emigratia nu a fost,pote nici SRI nu stie,ca el e cu secrete,dar tace.

Dacă dlui ministru i se pare ciudat,ii explic eu,dosarul trebuie să fie folosit in propagnda,si mai avem alegeri ,nu,ce Dumnezeu nu se vede cu ochiul liber ?Emigratia a demonstrat fără autorizație si nu a părăsit spațiul la somare,astea se întâmplă la Revoluții.Deci pe cale revolutionara doreau ceea ce doamna Dăncilă nu stie.Am văzut un intrus că a penetrat peste lantul făcut de jandarmi si l-au cârpit cu pulanul ,in SUA se folosea pistolul/Asata e toată drama,ca un ministru nu se poate posta de la inceput pe minciună.

Alte articole din: JUSTIŢIE