Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un MARTOR la "cina cea de taină" a lui Ciolacu rupe tăcerea: ce s-a întâmplat, de fapt, la masă. Ce puneau la cale liderii PSD

Sunday, 25 October 2020, 13:48 Sursă: realitatea.net

"Eram cazata cu un grup de prieteni in acea unitate. Noua ni s-a impus sa respectam regulile de distantare, nu am avut voie sa stam 7 la masa. Unul din chelneri ne-a spus ca la 6 vine seful si nu avem voie. Am stat la doua mese. In timpul asta, au aparut Ciolacu si Romascanu. Pe urma li s-a facut o masa speciala afara, pentru 10 persoane. Erau afara, la o singura masa. Dintre persoanele participante am recunoscut pe Ciolacu, Tudose si pe Romascanu", a povestit, la Realitatea PLUS, o tanara, martora la intalnirea de taina a PSD.

"In jur de ora 7.30-8.00, petrecerea s-a mutat la interior. Persoanele, in cele din urma, erau in jur de 12, contrar a ce a declarat Romascanu in presa, erau toti la aceeasi masa. Au venit pe rand, s-au inmultit pe urma", a adaugat tanara. 

Intrebata ce reactie au avut social-democratii la venirea politiei, aceasta a replicat: "Nu eram acolo pentru ca deja angajatii unitatii trasesera draperiile, au inchis usa, o parte din lumini erau stinse. Nu stiu la ce ora a venit politia."

"Noi am avut parte de un tratament total diferit in acel restaurant", a mai spus tanara.

Intrebata despre ce se discuta la masa liderilor social-democrati, aceasta a declarat: "Nu pot spune ca am auzit foarte multe in afara de discutia despre data alegerilor, despre posibilitatea de amanare a alegerilor. Ei incercau sa fie destul de discreti. Era o discutie in contradictoriu, ca trebuie sa se fereasca mai mult ca ar putea sa fie vazuti impreuna. Unii spuneau ca daca ii vede cineva, ce are sa se intample?"


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ