PSD schimbă strategia pe tema anticipatelor

Tuesday, 11 February 2020, 11:37 Sursă: Realitatea.NET

Gabriel Zetea spune că PSD nu se opune anticipatelor.

”Nu un singur partid poate hotărî soarta alegerilor anticipate parlamentare în acest an. Sigur că nu este neapărat o soluție pentru România, ci pentru anumite partide politice, care va genera o anumită criză politică în următoarele luni, dar având în vedere că există o largă majoritate în cadrul partidelor politice care își doresc aceste alegeri anticipate, PSD nu se va opune, adică nu are cum s-o facă, pentru că nu avem majoritate în cadrul Parlamentului României. Și atunci mai bine începem să conlucrăm pe acest subiect, partidele politice între ele, pentru a clarifica situația politică la nivel național”.

Întrebat ce înseamnă că PSD va ”conlucra” cu restul partidelor pe tema anticipatelor, social-democratul a răspuns: ”Adică nu se va încerca o tergiversare a calendarului sau eu știu ce măsuri ar fi la îndemâna Parlamentului, pentru ca alegerile anticipate să poată efectiv fi realizate.

Și Marcel Ciolacu a avut o poziție similară. Surse din PSD spun, însă,  că social democrații își doresc ca alegerile anticipate pentru parlamenatare să se suprapună cu alegerile locale.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-11 12:57:12
Marcel Burlea

Voi cei din PSD ati pierdut ca prostii majoritatea in parlamentul Romaniei datorita liderilor vostri care nu au factu altceva sa bulverseze sistemul d ejsutitie care in unele puncte trebuia indreptat dar ce te faci ca le-ati prelungit nejustitifact de mult. Electoratul traditional care voteaza cu stanga pur si simplu se plictisise ca toiata ziua vedea pe toate psoturile de Tv vorbindu-se numai si numai despre jsutitie.De aici a pelcat degringolada voastra a PSD-ului care Nu a stitu sa grestioenze aceste chestiuni.!!!!V-a spus bine doamna Viorica Dancila pe care personal o aprecieze la congresul din Iunie 2019 ca va incepe declinul partidului daca nus e iau amsuri in teritoriu si avut dreptate.dar NU ati laut-o ins eama si v-ati trezit ca la alegerile prezidentiale ati fost infranti nu datorita " victoriei " amare ci pe prostia de a o baga in fata pe daomna Dancila care Nu avea nicio sansa in fata acestui poltiician intrat in politica pe usa din spate Klaus Iohannis. Ce a factu s-a vaz

Alte articole din: POLITICĂ