PSD mută frontul anti-Iohannis pe Facebook

Tuesday, 19 November 2019, 11:55, Sursă: Realitatea.NET

PSD îl torpilează pe Iohannis pentru că refuză confruntarea cu Dăncilă. Fostul premier marionetă, secretarul general al PSD, Mihai Fifor și fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, s-au dezlănțuit pe Facebook.

Adaugă părerea ta

,,Am avut prea mult timp un Președinte spectator la Cotroceni, un Președinte care, din nepăsare și de teama neputinței, nu a făcut nimic în 5 ani de mandat'', scrie Dăncilă pe Facebook.

Tot pe Facebook, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, îl compară pe Iohannis cu Putin.

,, În 2018, în campania pentru alegerile prezidențiale, Vladimir Putin nu a participat la nicio dezbatere cu contracandidații săi. Exact ca Iohannis!

În fiecare an, Putin organizează o „dezbatere” cu cetățenii, în care întrebările sunt trimise dinainte și atent selectate. Exact cum face Iohannis în această campanie'', scrie Fifor.

La asalt participă și fostul ministru alMuncii, care îi adresează lui Iohannis nouă întrebări.

Iată care sunt acestea,

1. Domnule președinte Klaus Iohannis, de ce ați indus frica în rândul pensionarilor când ați comunicat public că „Bugetul” adoptat de PSD nu are bani destui pentru plata pensiilor, deși legea fundamentală prevede la „Art 80, alin. 1 că: Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”?

2. Domnule președinte Klaus Iohannis, de ce împreună cu PNL ați atacat la Curtea Constituțională noua lege a pensiilor pe care acum Guvernul Orban anunță că „încearcă” să o respecte? Sunteți indiferent la pensionarii din România care au nevoie de creșterea nivelului de trai prin majorarea valorii punctului de pensie pe care PSD a respectat-o de fiecare dată?

3. Domnule președinte Klaus Iohannis, ce ați făcut în ultimii 5 ani pentru pensionarii, pentru medicii, pentru profesorii din fiecare județ din România, ceva concret, nu doar că ați luptat cu PSD care chiar a mărit pensiile tuturor pensionarilor, salariile tuturor medicilor și salariile tuturor profesorilor din România?

4. Domnule președinte Klaus Iohannis, de ce nu ați promulgat legile care puteau să protejeze angajații cetățeni români să fie umiliți de angajatori? De ce ați respins inițiativa care stabilește coșul minim de consum lunar în funcție de care se fundamentează salariul minim și inițiativa care majorează amenzile pentru orele suplimentare peste limita legală?

5. Domnule președinte Klaus Iohannis, de ce timp de 3 ani ați blocat toate legile prin care PSD a crescut nivelul de trai al tuturor cetățenilor români și ați respins de mai multe ori „Bugetul de stat” care prevedea majorarea veniturilor cetățenilor români?

6. Domnule președinte Klaus Iohannis, de ce îi ignorați pe cei 2,050 milioane de cetățeni români care au votat PSD și în fața cărora nu vreți să răspundeți la nicio întrebare privind continuarea majorărilor de venituri realizată de PSD?

7. Domnule președinte Klaus Iohannis, de ce îi învrăjbiți pe cetățenii români, cei care v-au votat contra celor care nu au aceleași opțiuni politice cu dumneavoastră și susțin un alt candidat?

8. Domnule președinte Klaus Iohannis, de ce îi excludeți din „România normală” pe cetățenii români care votează cu PSD și cu Viorica Dăncilă?

9. Domnule președinte Klaus Iohannis, în ce măsură vă identificați în cea mai elegantă definiţie a democraţiei, care a fost formulată de Ion Raţiu? „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“

 

 

Comentarii Existente
2019-11-19 12:16:22
#roman

Poate spune romanilor la monologul dina ceasta seara domnul Klaus Werner Iohannis concret ce a facut in cinci ani de mandat.Ina fara de depalsarile de la Consiliul European care sunt odata la trei luni ,apoi la diverse Summit-uri unde se discutau chestiuni legate de BREXIT,doua vizite in SUa ,intoarcerea de acolo cu o sapca, Romania pout din progrmail de vize, Polonia da, o vizita prin Japonia, protocoloara fara pre amulte deschideri cu caracter economic.NE ITNERESEAZA CARE A FOSTE FICIENTA DE ANSAMBLU CU CE A AJUAT FIRME ROMANESTI CARE UNELE SUTN LA LIMITA SUPRAVIETUIRII SI MULTE MULTE ALTELE, ITNREBARI PE CARE SPERAM CA ZIARISTI CU GREUTATE LE VOR PUNE CANDIDATULUI IOHANNIS.!!!! dar tare m-asmira ca Nu va raspudne la aceste itnreabri, le va ocoli cu multa subtilitate si seara se av incheia intr-o nota de mare optimism cu gandul la victoria din 24 noimebrie 2019.Spertam sa fie ivners.!!!Sa pelce si s ane lase definitiv!!!! Nu a fost presedinte bun pentru ROMANIA!!!!!! Doar dezbianre, ura si declaratii total neadecvate inaltei demntiati d ela Cotroceni.!!!!!!

2019-11-19 12:24:35
Mi se pare o blsfemie

ca partidul asta de comunisti vopsiti sa rosteasca numele lui Ion Ratiu. Ca sunteti prosti, Ok, asta e. Dar ca sunteti fatarnici... Amintiti-va ce i-ati facut lui Ratiu in 1990 (si nu v-ati dezis de tatucul Ilici). Amintiti-va strigatele isterice "Ratiu, iu, iu ,iu/ Ia-ti dolarii si te du!". Lada de gunoi a istoriei este prea mult pentru voi!

2019-11-19 12:30:31
Ionescu

Domnule Budai, de ce sunteti asa ....fraier? Si mai mult, sunteti tare ofticati, dar sa stiti ca nu prostiti lumea cu mesajele astea. Asta arata doar ca nu aveti decenta si seriozitate si ati ocupat functie de demnitar pe care n-ati meritat-o. Sunteti o clica aroganta, tupeista, ticaloasa de care speram sa scapam, ca ne-am saturat de minciuni si de arogante! Unul n-am vazut din PSD-ul ala sa aiba o altfel de atitudine, abordare, etc. Din acelasi aluat toti si toate.

2019-11-19 12:38:12
PSD ,porniti de la fapte si apoi să le comentați,ca generaliile sunt numai la securitate ,nu in propagandă

Cadeti in blăstămul hastgilor ,criticați in general,în special oameni.Intrebati-l pe dl Ionică de fapte :.Când a aprobat parlamentul României convenția de instituie a procurorului european ?Atunci de ce a intervenit prin telefon ,pentru Kovesi ,sprijinita de străini .nu e trafic de influență ?PSD vrea reformarea justiției,oameni cu vechme si competeni in funcții.Ce vrea dl presedine de se opune ?De ce vrea să se aplice codul penal ,cu articole neconstituționale ?Ce intelege prin Comisia de la Veneția,un organ care subordonează justiția ?Cum intelege raspundere magistraților de la DNA,când nu mai e Codrina ?Chiar crede ca dl Dragnea e corupt ?O idee pentru popor ,de ex impozitarea transferului veniturilor enorme obținute de străini,ar fi in intersul american ?

2019-11-19 16:45:58
Amalia

Psd-ul este cumplit de disperat, au pierdut accesul la banii din bugetul statului,nu-i mai pot cheltui pe pomeni electorale ! Vă dați seama ce de chermeze s-ar fi încins ! Așa că le-a rămas doar ofensiva publică prin intermediul mijloacelor de comunicare existente! Mai urmează o disperare și mai și: pierderea alegerilor parlamentare!

Alte articole din: Ultimele Stiri