Ion Cristoiu, teorie explozivă despre anticipate

Wednesday, 15 January 2020, 21:32 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Ion Cristoiu lansează o teorie explozivă: Liviu Dragnea va fi eliberat din închisoare ca o formă de diversiune pentru a putea fi date uitării alegerile anticipate, miza războiului politic din ultima vreme.

În opinia jurnalistului, anticipatele ar fi o soluție riscantă și deci de nedorit. 

"Anticipatele sunt gândite ca fiind o soluție de criză reală. Să presupunem că e moțiune de cenzură, cade Guvernul! Păi tu trebuie să treci prin prima procedura care înseamnă, să zicem că e pus din nou Ludovic Orban, e chemat la Cotroceni, eu l-am desemnat premier, dar, de fapt, e un teatru, nu cred că merge și este foarte riscant câtă vreme PSD poate chiar întârzie investirea. Ar fi o premieră, s-ar putea ca anticipatele să duca fie la eșecul PNL sau la o fărâmițare a Parlamentului, încât să fie nevoie pe bune de anticipate. Cred că, cazul Dragnea ar fi o diversiune ușoara, ieftină că nu te costă nimic, el are dreptul să iasă și în același timp ar fi foarte utilă. Cred că în 2-3 săptămâni am discuta toți de Liviu Dragnea: ce face, cum se bate el cu Ciolacu și cu alții", a spus Ion Cristoiu la Realitatea Plus. 


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-16 10:08:18
Dumitru dumitru

Asa cum taierea pensiilor ,specialesunt ,baloane de sapun(vorba ,d,nului prrsedinte )alegerile anticipate sunt praf in ochii romanilor ,sau mai precis mai precis prorogarea promisiunilor electorale ,pentru o data ,cat mai indepartata similara cu niciodata.

Alte articole din: Ultimele Stiri