Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Aneta Sîngiorzan și-a făcut tratament sută la sută organic

Tuesday, 06 October 2015, 20:26 Sursă: REALITATEA.NET

În cadrul standului Organic Beauty Center by Global Wellness System de la Romexpo, Aneta Sîngiorzan a răspuns provocării lansate de inginer chimist Aurelia Dumitru și a decis să își facă un tratament revolutionar la păr.

Iulian Paraschiv, stilistul care s-a ocupat de podoaba capilară a vedetei ne-a dat mai multe detalii despre răsfățul vedetei de la Realitatea TV.

“Tratamentul pe care l-a ales Aneta Sîngiorzan din gama de produse MASTEY are capacitatea de a reface și hidrata firul de păr. Este un produs 100% organic, un produs vegan, fără gluten, care conține aminoacizi din proteină de orez. Dacă acest antioxidant l-ar putea asimila organismul, nu am mai îmbătrâni niciodată. Se numește resveratrol si are un factor avansat de hidratare. Acest tratament mai conține și ulei de floarea soarelui, ulei de argan și ulei de măsline. Aneta va face mai multe sedințe pentru un rezultat pe termen lung. Este recomandat o dată la două săptămâni pentru a reduce și căderea părului. Este ca o infuzie de sănătate pentru păr și organism”, ne-a povestit Iulian Paraschiv.

Aneta s-a arătat foarte mulțumită de rezultatele tratamentului și este hotărâtă să folosească regulat produsele din gama MASTEY, pentru un rezultat pe termen lung.

“Am un păr sănătos pentru că nu l-am vopsit deloc aproape 10 ani. La începutul verii am vrut o schimbare și mi-am făcut câteva meșe blonde. Odată cu ele, am inceput să pun mai mult accent pe tratamentele de îngrijire, mai ales că, din cauza job-ului, sunt nevoită să îl aranajez zilnic. De aceea am apelat și la această metodă, care a dat rezultate excelente. Am fost foarte mulțumită și o recomand cu încredere tuturor femeilor care au nevoie de hidratare, volum și un look fresh. Tratamentul durează aproximativ o jumătate de oră iar rezultatele sunt de durată. Este pentru prima dată când îmi fac un tratament pentru păr sută la sută natural și, cu siguranță, voi mai încerca și alte produse de acest gen”, a spus Aneta Sîngiorzan pentru www.iClara.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN