Traian Băsescu: "Ludovic Orban nu demisionează, că nu e un amator"

Sunday, 12 January 2020, 09:41 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Fostul președinte Traian Băsescu crede că premierul Ludovic Orban nu va demisiona din funcție pentru a provoca alegeri anticipate:

"De ce sa mergem in anticipate, mi-e greu sa inteleg. Orban, in mod categoric, nu va merge ca un soldatel de plumb sa isi depuna demisia. Este un politician crescut in partid, nu e un politician amator caruia sa-i spui ce sa execute. Eu cred ca Orban va pune problemele foarte corect si in spatiul public daca este nevoie.

Ganditi-va ca de la demisia premierului urmeaza 3 luni de incertitudini. Ne bagam singuri intr-o criza politica in care nu ne cheama nimeni. Ne ducem, asa, nauci.

Va fi foarte greu de inteles in cancelariile aliate de ce un guvern fara probleme, laudat de UE si de NATO ca un guvern al sperantei se trezeste peste noapte sa isi abandoneze mandatul pentru ca are cineva hachita alegerilor anticipate", a explicat Traian Băsescu.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-12 17:23:46
Ceausescu N.

Este clar că nici pe Johanis nici pe Orban la fel ca si pe Basescu nu ăi interesează cine a omorăt cetățenii în Decembrie 89.

Alte articole din: Ultimele Stiri