Tragedie la CE Oltenia, un electrician a murit în timp ce repara un utilaj

Wednesday, 19 June 2019, 12:29 Sursă: REALITATEA.NET

Accident cu final tragic la cariera Jilţ Sud din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Un electrician a murit la scurt timp după ce a fost electrocutat, în timpul unei intervenţii la un utilaj. 

Adaugă părerea ta

Din primele informatii, bărbatul efectua revizia zilnica la un transportor banda si s-a electrocutat prin atingerea directă a unui intrerupător, potrivit pandurul.ro.

Bărbatul avea 46 de ani, de la Cariera Jilt Sud a Complexului Energetic Oltenia, s-a electrocutat la serviciu. 

Electricianul, în vârstă de 46 de ani, avea 20 de ani de experienţă, era căsătorit şi avea un copil în intretinere. O echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj va stabili exact ce s-a întâmplat. 

Accidentul este cel mai recent dintr-un lung șir de accidente de muncă de la Complexul Energetic Oltenia. De la începutul anului  trei electricieni de la CE Oltenia s-au electrocutat la serviciu

Accidentul tragic are loc în condiţiile în care Complexul Energetic Oltenia se află în cea mai dificilă situaţie de la înfiinţare. Conducerea companiei cu 13.000 de angajaţi a încercat pe cât posibil să amâne publicarea rezultatelor financiare pe anul trecut, iar un docu A ment oficial arată că există un risc ridicat privind onorarea obligațiilor pe termen scurt și că există o "incertitudine semnificativă" privind capacitatea companiei de a-și continua activitatea, potrivit Hotnews.


Alte articole din: Ultimele Stiri