Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mama adolescentului care a ucis o tânără cu 30 de lovituri de cuţit, mesaj sfâşietor din Italia!

Friday, 27 April 2018, 10:48 Sursă: REALITATEA.NET

"Sunt șocată și sufăr, iar părinților fetei ce să le spun... condoleanțe, îmi pare RĂU. Toate acestea nu schimbă nimic... nici suferința părinților fetei, dar nici pe a mea. Familia mea este distrusă, așa cum este și familia fetei. Îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat. Încă nu pot să cred sau cred, dar nu am puterea să accept. Este prea odios", a scris pe o reţea de socializare, încercând să le răspundă celor care au întrebat-o cum se simte o "mamă de criminal".

Potrivit stiridiaspora.ro, băiatul nu și-a cunoscut niciodată tatăl, iar mama sa lucra în Italia pentru a-și întreține copiii.

De câteva zile, adolescentul avea gânduri sinucigaşe, atât din cauza relaţiei tensionate pe care o avea cu familia iubitei sale, cât şi a tensiunilor între el şi sora sa, pe care chiar o învinovăţea că l-ar fi adus în situaţia de a-şi pune capăt zilelor.

Petronela Mihalachi, elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din Botoșani, a fost ucisă, miercuri, cu 30 de lovituri de cuţit. Principalul suspect, care şi-a şi recunoscut fapta, a fost arestat pentru 30 de zile.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL