Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mădălina Dobrovolschi: Când în joc e votul, sănătatea stă la coadă

Friday, 24 July 2020, 15:06 Sursă: Realitatea.net

Un apel rămas fără ecou în tabăra PSD, unde se fac pregătiri întense pentru dublarea crizei sanitare cu una politică, prin depunerea moțiunii de cenzură. Și ca să își susțină teoriile negaționiste, PSD și partidele afiliate nu mai au limite - folosesc fără jenă și informații false. 
 
E un un record trist, îngrijorător – depășirea pragului de o mie de infectări. Se declanșează „ruleta rusească”, spun specialiștii, pentru că la atât de multe cazuri pe zi și numărul de decese va fi mare. Spitalele sunt tot mai pline, medicii tot mai obosiți și unii politicieni tot mai manipulatori și mai stridenți în negarea realității. Și cu toate astea, virusul nu se uită la carnetul de partid, virusul nu se uită la cât ești de cunoscut.

Și, dacă până acum, negaționiștii din PSD și partidele afiliate se certau cu shaormarii, benzinarii și polițiștii, că ei nu au chef să respecte regulile și legitimația de parlamentar îi face supraoameni, acum s-a trecut la nivelul următor! Se ceartă cu ambasadele și distribuie senini informații false. De la Ciolacu la Meleșcanu, ultimul a citat public o declarație a premierului grec, o declarație care nu există, o spune chiar Ambasada elenă. Teodor Meleșcanu a citat o declarație a premierului grec în care România ar fi fost acuzată că raportează mai multe cazuri de Covid decât are în realitate. Ce să vezi, declarația citată nu există și Meleșcanu e tras de mânecă de Ambasada Greciei în România. Credeți că le pasă că se fac de râs și că ne fac de râs? 

Citește continuarea pe realitateadebucuresti.net.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri