Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea 27 februarie - Temperaturile scad - Care e situația în București

Thursday, 27 February 2020, 06:21 Sursă: Realitatea.NET

Astăzi vremea se va răci, iar cerul va avea înnorări temporar accentuate. Vor fi precipitaţii ce vor avea şi caracter de aversă în regiunile estice, sud-estice, în centru şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, ploaie, lapoviţă şi trecător ninsoare în Transilvania şi în Maramureş şi predominant ploaie în rest.

În Bărăgan şi în Dobrogea vor fi posibile descărcări electrice şi izolat grindină. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 10...15 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, în special la altitudini mari, unde la rafală se vor depăşi viteze de 80...90 km/h şi local va fi viscol, dar şi în regiunile sudice, cu vitezele cele mai mari în Oltenia şi sud-vestul Munteniei, unde rafalele vor atinge, în general, 60...70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în estul Transilvaniei şi 14 grade în sudul Munteniei şi în Dobrogea.***

Şi în capitală, vremea se va răci accentuat, astfel că temperatura maximă va fi de 10...12 grade. Cerul va avea înnorări, mai accentuate din a doua parte a zilei când trecător va ploua. Vântul va avea temporar intensificări, cu viteze, în general, între 45 şi 55 km/h. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-27 12:43:16
Paine si circ in Romanica

Si asa site-ul asta e praf, acum cu Oreste asta va deveni inexistent.

2020-02-27 12:51:58
Ovidiu Ursachi

Un om capabil și onest, care preia o moștenire bună de la Rareș Bogdan. Succes și putere! Astfel de oameni ne reprezintă.

Alte articole din: ACTUAL