Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea 13 aprilie 2020 - Cum arată temperaturile maxime de azi

Monday, 13 April 2020, 05:44 Sursă: Realitatea.NET

Vremea 13 aprilie 2020 Astazi, În cea mai mare parte a ţării, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu valori termice mai ridicate decât în ziua precedentă, astfel că maximele se vor încadra, în general, între 17 şi 25 de grade. Excepţie vor face litoralul şi delta, unde temperaturile se vor situa în continuare în jurul celor normale la această dată, cu cel mult 12...15 grade la amiază. Vremea calda ar putea sa-i atraga pe multi sa iasa afara in aceasta perioada, respectati, insa, toate recomandarile specialistilor si autoritatilor si stati cat mai mult in casa.

Vremea 13 aprilie 2020 Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zonele montane şi submontane unde pe spaţii mici vor fi averse de ploaie şi izolat descărcări electrice. Spre seară, nebulozitatea se va accentua în nord-vestul teritoriului unde local va ploua. Vântul se va intensifica treptat în cea mai mare parte a zonei montane, dar local va avea intensificări şi în zonele mai joase din restul ţării cu viteze, în general, de 40...50 km/h.***

Vremea 13 aprilie 2020 In capitala, Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.***

Vremea 13 aprilie 2020 La munte, Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi doar pe spaţii mici vor fi averse de ploaie şi izolat descărcări electrice. Începând de seara, nebulozitatea se va accentua în masivele nordice şi nord-vestice, iar spre dimineaţa, la altitudini mari, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare, în special în nordul Carpaţilor Orientali unde precipitaţiile vor totaliza 10...15 l/mp şi local se va depune strat de zăpadă.

Vremea 13 aprilie 2020 Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a zonei montane, îndeosebi în masivele nordice, cu rafale ce vor depăşi în cursul nopţii 80...90 km/h. Valori termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă. 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL