Traian Băsescu îl critică pe Turcescu: ”Dacă ar fi candidat el, probabil că nu făceam pragul de 3%”

Saturday, 16 November 2019, 10:15 Sursă: Realitatea.NET

Traian Băsescu îl lovește pe Robert Turcescu pentru criticile pe care acesta din urmă i le-a adus lui Theodor Paleologu, pentru scorul slab obținut la alegerile de duminică. Băsescu a declarat că dacă PMP-ul ar fi mers pe mâna lui Turcescu, partidul nu ar fi obținut 3%.

Adaugă părerea ta

"Dacă ar fi candidat Robert Turcescu probabil că nu făceam pragul de 3%. E incorect. Până la urmă, Paleologu a fost un candidat care a probat că are capacitatea să nu lase PMP-ul să alunece sub prag. A fost foarte important pentru alegătorii PMP să conștientizeze că sunt în continuare jucători. Se reconfirmă procentul de la Europarlamentare.

I-o spun public lui Turcescu, el nu făcea 3%, acuma nu știu cât se supără. Reacția lui este o chestiune de caracter. Până la urmă, unui om care a fost candidat, pentru care nu prea te-ai dat cu capul de pereți să-l ajuți în campanie, vi și-i spui că ai scos prea puin. Tu cu ce ai contribuit la acel prea puțin? Spre exemplu, Neamțu, Mihai Neamțu, a fost extraordinar cât l-a ajutat pe Paleologu, deși intelectual ei sunt în contradicție, cu opțiuni destul de diferite. Dar a fost un partener loial candidatului", a declarat Traian Băsescu.