Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal la audierea Ministrului Muncii. Violeta Alexandru, aviz negativ în Parlament

Wednesday, 04 March 2020, 16:50 Sursă: Realitatea.NET

Audierile Violetei Alexandru au început cu scandal. Ea a răspuns unei serii de întrebări fiind întreruptă de mai multe ori.

”Aș vrea să răspund și la a doua parte, foarte pe scurt. Cine lucrează cu mine are cel mai corect partener. Nu sunt omul care să jigneacă pe cineva, nu sunt omul care să nu aprecieze atunci când colegii se implică și generează rezultate, dar nici nu voi închide ochii. În sistemul public, oamenii pensionari așteptau cu anii pentru a li se calcula pensia, fiind fără nicio formă de venit. Aceste lucru nu se...”

”Opriți-vă, vă rog, că ne-ați convins” a spus președintele de ședință și i-a tăiat microfonul.

În acel moment, un coleg de partid de-al ministrului Alexandru i-a atras atenția președintelui de ședință:

”Domnule președinte, sunteți aici ca să prezidați ședința, nu să tăiați microfonul unui ministru atunci când răspunde la întrebări”, replică ce a stârnit ușoare râsete printre colegi, fiind anunțată ”pe procedură”.

 Ministrul a continuat să-și expună planurile sale pentru minister.

"Împreună cu Ministerul Finanţelor, am creat posibilitatea ca, între instituţiile din coordonarea Ministerului Muncii şi baza de date din Ministerul Finanţelor în vederea obţinerii adeverinţei de venit, accesul să se facă direct. Ce voi face în continuare este să continui măsurile şi să urmăresc aplicarea lor, motiv pentru care vă informez în continuare. Cinci noi judeţe, şi în lunile următoare mă voi ocupa de acest lucru, vor avea, printr-o decizie semnată de preşedintele Casei Naţionale de Pensii, arhivele în reorganizare. Vom căuta să se întâmple acest lucru în cel mai scurt timp, şi imediat ce lucrurile vor intra pe un făgaş bun vom suplimenta acest număr cu încă cinci, în perioada lunilor următoare. Cu alte cuvinte, una dintre priorităţile pentru următoarele luni de mandat va fi legată de reamenajarea spaţiilor de depozitare la nivelul documentelor depuse de persoane în vederea calculării dreptului de pensie", a declarat ministrul desemnat pentru Muncă şi Protecţie Socială.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-04 23:21:01
Si cum se transporta hotii !???

Cind fura nu se gindea ca e bolnava ? Ca avea salariu 5-6000 de euro ? Bolnavii carora asra le-a refuzat asistenta din cauza fondurilor cu ce sint transportati ? Sobolanimea vrea sa fie lasata sa fure prin Constitutie !???

Alte articole din: ACTUAL