Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reputatul medic stomatolog Chemal Taner, director al Asociaţiei Române de Implantologie Orală, răpus de coronavirus

Friday, 24 July 2020, 10:20 Sursă: Realitatea.net

Moartea medicului Chemal Taner a fost anuntata si pe Facebook de secretarul Muftiatului Cultului Musulman din Roman, Refi Ergun: "Chemal Taner, reputat medic stomatolog, membru al comunitatii musulmane din Romania, azi 23 iulie 2020, trecut in randul celor drepti. Allah sa il aiba in paza Sa! Allah sa aiba grija de cei ramasi in urma! Basimiz saw bolsin! Allah rahmet eylesin! Catqan ceri Cennet bolsin!"
 
O colegă de breaslă, medicul Alexandra Cojocaru-Bărbulescu, a postat la rândul ei un strigăt de disperare: „Virus nenorocit, ai luat până acum viata a mulţi medici şi asistenţi cunoscuţi mie... azi ai mai facut o victimă... De ce??? Până când??? Vouă, celor care nu credeţi că există Covid, vă zic că există şi e al dracu\" de agresiv. Ucide. Şi pe sărac. Şi pe bogat. Şi pe urât. Şi pe frumos. Şi pe deştept. Şi pe prost. Nu face diferenţa. Ucide....“ 

Printre pacienţii medicului Taner s-au numărat şi soţii Andreea Esca - Alexandre Eram, şi ei afectaţi recent de COVID-19, mai arată sursa citată. 
 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL