Răsturnare de situație, la Caracal. Complicele lui Dincă a recunoscut VIOLUL

Wednesday, 11 December 2019, 18:14 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Ştefan Risipiţianu a recunoscut, la audierile de la DIICOT, că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când a văzut-o în maşina lui Gheorghe Dincă, însă neagă orice alte fapte de violenţă, a anunţat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Avocatul Tonel Pop a precizat, miercuri, că Ştefan Risipiţianu a recunoscut în faţa procurorilor DIICOT că a violat-o pe Luiza Melencu, însă nu recunoaşte alte fapte de violenţă asupra tinerei.

Ştefan Risipiţianu, în vârstă de 46 de ani, a fost reţinut pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă, scrie mediafax.

Mama Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o, a declarat, tot miercuri, că raportul FBI pe oasele găsite la liziera unei păduri sunt neconcludente: „Avocaţii mi-au spus că oasele erau prea distruse. Deduc că Luiza trăieşte”.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunţat, în urmă cu câteva săptămâni, că până la finalul acestui an, dosarul Carcacal va fi finalizat. Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-11 21:23:44
Cit mai intretinem porcup descreierat !???

Nu se gaseste niciunul sa ii faca jumari !?

Alte articole din: SOCIAL