În a 7-a lună de sarcină, simțea că ceva împinge copilul din burtă. La ecografie, medicii au amuţit!

Saturday, 24 June 2017, 12:24 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Misterul a fost repede elucidat: Elena Sedova (25 ani) aștepta tripleți. Doi feți erau situați în partea de sus a uterului, iar unul — în partea de jos. Prin propria lor greutate, fetițele de sus își împingeau surioara afară. Pe parcursul ultimelor zile, Elena a simțit o mișcare ciudată în abdomen, însă spera că travaliul nu va începe prematur.

Dar, din păcate, micuța Likeria a apărut pe lume în luna a șaptea de sarcină. Minusculă și slabă, ea cântărea doar 950 de grame. Fetița a fost îndată pusă într-un incubator, iar medicii se pregăteau de nașterea celorlalte două micuțe. Însă brusc, spre uimirea tuturor, contracțiile Elenei au încetat.

Medicii au fost nevoiți să facă o alegere dificilă. De obicei, dacă gemenii apar pe lume cu un interval mare de timp între ei, peste o oră travaliul este stimulat artificial. Însă de această dată specialiștii aveau îndoieli: celelalte două fetițe erau chiar mai mici decât surioara lor. Ele puteau pur și simplu să nu supraviețuiască. În aceste condiții, doctorii au hotărât să aștepte.

Peste 38 de zile, când micuța Likeria crescuse până la 1.5 kg, Elena a simțit brusc o slăbiciune puternică și neliniște. Medicii au consultat-o și au hotărât că a sosit momentul nașterii. În aceeași zi, pe lume au apărut două fetițe sănătoase și minunate — Zlata și Stephaniya. Iar Elena, în sfârșit, a putut să le îmbrățișeze pe cele trei micuțe ale sale.

În prezent, tripletele sunt sănătoase, active și pregătite de noi și neobișnuite realizări.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE