Cornel Nistorescu: „Iohannis face un abuz de putere. PSD a greșit mult”

Saturday, 07 December 2019, 10:55 Sursă: Realitatea PLUS

Autor: Realitatea.NET

Jurnalistul Cornel Nistorescu a criticat dur actuala Guvernare și pe președintele Klaus Iohannis,  în emisiunea „Realitatea românească” de vineri seara de la Realitatea PLUS.  Nistorescu și-a arătat nemulțumirea față de colaborarea actualei puteri cu serviciile secrete. De asemenea, jurnalistul consideră că PSD a ajuns în această situație atât din cauza greșelilor dezastruoase ale lui Liviu Dragnea, dar și unei anti-campanii extrem de complexe. 

 

„Câtă vreme președintele este marele susținător al acestor protocoale, câtă vreme Hellvig (Eduard Hellvig, director SRI - n.red.) nu demisionează, că ar fi trebuit să demisioneze. Câtă vreme ne-am aflat în fața unui abuz de democrație și de drept, cu funcționarea binomului?! Și președintele nu face scandal. Partidul care ajunge la putere e de acord. De ce i-a decorat Klaus Iohannis pe cei 24 de generali de SIE și SRI pe 27? Dubios! Și a păstrat numele la secret!. Dacă nu era condiționată decorarea lor de alegeri trebuia să-i decoreze înainte. Foarte frumos. Ăia de la SIE îi păstra la secret, înțeleg. Generalii de la SRI nu pot fi decorați la secret. Nu-i corect să-i decorezi la secret! Pentru că nu-i un serviciu... Păi, dacă-s din ăia care nu putem să le știm numele?, a intervenit Octavian Hoandră, moderatorul emisiunii Realitatea românească) Care ce?! Care au făcut cum a facut Coldea cu cele doua generălese echipe speciale de supraveghere a presei și de comunicare in presă?”, a afirmat Cornel Nistorescu la Realitatea PLUS, în emisiunea „Realitatea Românească”.

Cornel Nistorescu a taxat dur comportamentul președintelui Klaus Iohannis și față de PSD.

„Președintele e în război cu un partid politic din România, ceea ce este neconstituțional, ne-european, necivilizat chiar. Nu poți să urăști un partid sau să lupți cu un partid politic, președintele României. Ah, eu ziarist, tu, o televiziune, poate să toace la un partid politic, la PSD și poate să-nșire toate greșelile PSD-ului, toate aberațiile PSD-ului, care sunt de evaluat, de înșirat, de taxat. Președintele se ocupă de făcut majorități care să-l serveasca pe el!”, a mai spus Cornel Nistorescu.

Pe de altă parte, Cornel Nistorescu crede că PSD a ajuns într-o situație atât de proastă și din cauza ultimilor doi lideri, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, precum și a oamenilor din anturajul lor.

„Ce se întâmplă cu stânga?”, l-a întrebat Octavian Hoandră, moderator „Realitatea Românească”, pe Cornel Nistorescu.

„Stânga... face niște greșeli cumplite. Nu poate să-l împuște, nu poate  să-l ierte nimeni pe Dragnea că a improvizat trei prim-miniștri. Nu, e de neiertat asta. Nu se poate să-i ierți lui Dragnea că dă economia pe mâna unor amatori, că pune tot felul de maimuțe, să mă ierte Dumnezeu și lumea civilizată că folosesc acest termen pentru miniștri, da?! Nu se poate! Deci astea nu le putem ierta!”, a concluzionat Nistorescu.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-07 11:21:44
Maria Rusu

Rău a ajuns Realitatea dacă unul ca Nistorescu devine vedetă și guru!

2019-12-07 12:52:50
psd a gresit.. pai sa deconteaze, nu?

E gtreu sa stai e greu sa stai in opozitie, nu? dau in tine toti si or sa tot apara nereguli din trecut... pai c'est la vie ce atita miorlaiala.

2019-12-07 14:19:09
Costel

Aia e că PSD nu a prea greșit cu nimic.

2019-12-07 14:28:12
HEHEHE! partidu e-n toate cele ce sint si miine vor ride la soare, n-asa?

pai cum sa graseasca partidu stat, ca-i stat,nu? e uite ca nu-i asa! si nici n-o sa mai fie.

2019-12-07 17:42:32
Intr-o lume de nebuni,numai om să nu fii

Dl HEHE,statul e forma de exercitare a puterii politice,promovată de un partid in interesul unei clase sociale.Ce insemna partid-stat ?Sa chemăm pe USR la guvernare si diaspora la vot ?Dl Dragnea nu a gresit ,i s-a impus ,ce , un prim ministru cu studii doctorale la SRI ,era lumina PSD ?Daca e asa,dl Nistorescu poate să jure ca l-a ales din dragoste si devotament.Grindeanu,de unde a apărut ,că doamna ultima prim ministru se stie ca la UE a fost recomandată de puterea reală.Că nu au cadre ,asta e altceva,nu vedeti cum a apărut Geoană /ambasador la sefu/,Ponta ,prieten si rude cu decidenții si acum dl Dragnea pe cina sa aleagă ,fără ei ?Si apoi si politica se invată.Dacă dl Iordache dădea OUG nr 13 si devenea activă ,făcea un lucru bun si se alegeau prim ministrii pe bune,asa a plecat din funcție ,ca sa saboteze partidul.Si ei au demolat ca o casă,dinamitezi punctul de rezistență si cade PSD

Alte articole din: POLITICĂ