Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Corina Crețu, atac la PSD: „Am plecat că mi-a fost ruşine să mai spun că sunt în PSD”

Sunday, 16 February 2020, 20:31 Sursă: Realitatea.NET„Am plecat după 29 de ani din PSD. Credeţi că după 29 de ani în PSD mi-a fost uşor să plec şi să părăsesc o funcţie cu un salariu de 18.000 de euro pe lună, înainte de termen? Am plecat că mi-a fost ruşine să mai spun că sunt în PSD. Degeaba ne facem complimente acum, după ce s-au pierdut miliarde de euro. Cum puteam eu, comisar european, să explic faptul că şi acum 70% din banii europeni din 2014 i se cuvin României. Aşteaptă la Bruxelles să fie accesaţi”, a spus Corina Crețu, duminică, de la tribuna Convenției Pro România.

Corina Creţu nu a fost impresionată de complimentul liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a punctat că nu îi este teamă să spună ce comisar european bun a fost.

Aceasta a declarat că „degeaba ne facem complimente acum, după ce s-au pierdut miliarde de euro”, europarlamentarul făcând referire la faptul că președintele interimar al PSD a declarat, anterior, că nu îi e teamă să spună ce comisar european bun a fost Corina Crețu.

Corina Cretu a demisionat din functia de comisar european in iunie 2019 si s-a inscris in partidul condus de Victor Ponta. Ea a plecat din PSD după ce mai mulți colegi de partid au acuzat-o de trădarea intereselor naționale ale României la Bruxelles. Corina Crețu a câștigat un nou mandat de europarlamentar, în mai 2019, pe listele partidului lui Ponta. 

Corina Creţu a ţinut să îi dea replica și lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce liderul ALDE a spus că există „o conspiraţie” împotriva României.

„Domnule Tăriceanu, nu e nicio conspiraţie mondială împotriva României”, a mai spus Crețu.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-16 21:35:36
Marius

Oricum PSD e sinonim cu CĂCAT!

2020-02-16 23:16:48
Mai e sinonim si cu ...

... jaf, coruptie, sabotaj, parazitism, tupeu, minciuna, mirlaneala, nepotism, analfabetism, Inapoire, ...

Alte articole din: ACTUAL