Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ALERTĂ la Școala “Titu Maiorescu” din Iași! Caz de coronavirus descoperit luni, cu câteva ore înainte de întoarcerea copiilor în bănci

Monday, 01 June 2020, 23:12 Sursă: Realitatea.net

Din primele informații, se pare că persoana contaminată a intrat în contact cu un coleg a cărui soție este confirmată pozitiv.

Președinte Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP) Iași, Laviniu Lăcustă, a recomandat și solicitat ca atât profesorii, cât și elevii să nu participe fizic la cursurile de pregătire care încep mâine, până la clarificarea întregului context epidemiologic.

„Ne întrebăm însă, dacă sindicatul nostru nu ar fi avut contractul cu Laboratoarele Praxis pentru testele COVID-19, care ar fi putut fi consecința prezenței la școală a cel puțin unei persoane infectate. USLIP IAȘI își reafirmă punctul de vedere că indiferent de măsurile pe care le-am lua, nu poate fi ignorat pericolul care poate veni din exteriorul unităților școlare. Solicităm MEC și Guvernului României să nu arunce elevii, profesorii și familiile lor într-o aventură care poate avea asupra acestora consecințe foarte grave”, a transmis Laviniu Lăcustă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL