Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alertă cu bombă la metrou - Cine a făcut apelul la 112

Friday, 19 June 2020, 09:07 Sursă: Realitatea.NET

UPDATE: In urma verificarilor s-a stabilit ca apelul a fost unul fals. Barbatul care a sunat la 112 pentru a anunta o bomba la statia de metrou a fost identificat si se pare din primele informatii ca este un barbat in varsta de 55 de ani din judetul Olt. El a apelat 112 in jurul orei 8:15.

"In urma verificarilor facute s-a stabilit ca apelul a fost fals, iar persoana care a apelat a fost un barbat din judetul Olt. Se fac verificari iar in urma verificarilor se va aplica o amenda contraventionala. Este o persoana de 55 de ani, in acest moment inca stau de vorba cu dumnealui si vor clarifica imprejurarile care au dus la acest neplacut eveniment. Apelarea abuziva a numarului 112 se sanctioneaz cu amneda de la 500 la 1000 de lei. Din fericire lumea a fost cooperanta si au dat curs recomandarilor date. Din fericire nu a fost o aglomeratie foarte mare in statia respectiva de metrou. Nu au fost probleme, statia a fost evacuata destul de rapid", a declara Ciprian Romanescu, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Alerta cu bomba la metroul bucurestean, in aceasta dimineata. Pirotehnistii au ajuns la fata locului si statia a fost complet evacuata. Mai mult, trenurile nu mai opresc in statie, in acest moment.

Alerta a fost facuta la o ora de varf pentru metroul bucurestean, ora la care cei mai multi oameni calatoresc spre locul de munca.

Autoritatile intervin chiar acum si fac verificari pentru a vedea daca e o alarma falsa.

Din primele informatii se pare ca alerta a fost data de un apel la 112 al unui barbat.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL