Rezultate Evaluare Naţională 2015: A luat 9,95, dar a făcut contestaţie. Rezultatul a uimit

Ioana Paulescu
Ioana Paulescu

Evaluare naţională 2015. O elevă de clasa a VIII-a din Timiş a reuşit să ia după contestaţii media generală 10. Ioana Paulescu, elevă a şcolii generale din cadrul Liceului Grigore Moisil din Timişoara, luase în primă fază 9.95, pierzând zecele pentru doar cinci sutimi. A fost convinsă că a făcut totul bine, a depus contestaţie şi a obţinut media 10. Tânăra visează să devină profesoară de matematică.Rezultatele Evaluării Naţionale 2015 au adus în judeţul Timiş trei medii de 10, două medii de 9,97 şi trei medii de 9,95. Dintre cei care au pierdut zecele pentru doar câţiva sutimi, o singură elevă a depus contestaţie, Ioana Paulescu, elevă a şcolii din cadrul Liceului Grigore Moisil. De altfel, după contestaţii Ioana a şi obţinut nota 10, declarând pentru „Adevărul” că nu a avut niciun dubiu că va fi aşa, fiind sigură că a făcut totul bine.

„Am avut foarte multă încredere în mine în ziua examenului. Ştiam că nu am greşit cu nimic. Prima dată am fost uimită când am văzut că m-a scăzut matematica, dar m-am calmat, m-am uitat din nou peste barem şi mi-am dat seama că e totul în regulă şi a fost, probabil, o eroare mică de corectare“, a declarat Ioana Paulescu, potrivit căreia subiectele au fost foarte uşoare.

Eleva îşi doreşte să devină profesoară de matematică.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?