REFERENDUM pe 11 Decembrie. Anunțul lui Marian Munteanu

 

Alianța Noastră România susține inițiativa Coaliției Pentru Familie ca referendumul național pentru modificarea Constituției, în sensul celor cerute de 3 milioane de semnatari, care solicită apărarea familiei, să se desfășoare pe 11 Decembrie, odată cu alegerile parlamentare, informează dcnews.ro.Alianța Noastră România face un apel către Președinția României, Curtea Constituțională, Parlamentul României, conducerile partidelor parlamentare și Guvern, pentru ca referendumul constituțional prin care poporul român va stabili modul în care va fi definită Familia să se țină pe data de 11 decembrie, în același timp cu alegerile parlamentare.

Curtea Constituțională a României a decis în unanimitate, pe data de 20 iulie a.c., după ce a constatat validitatea celor 3 (trei) milioane de semnături, că inițiativa cetățenească de revizuire a art. 48 (1), „Familia", este constituțională.

"Ne apropiem de a treia lună de când Curtea Constituțională ar fi trebuit să facă un demers extrem de simplu, care să permită începerea procedurilor constituționale în urma acestei mobilizări în spirit democratic fără precedent în lume. Nu înțelegem care sunt motivele pentru care această Decizie nu a fost trimisă spre publicare în Monitorul Oficial al României, ca să poată fi pusă imediat pe ordinea de zi a Senatului României.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?