Narcis Neaga a demisionat de la şefia CNAIR, ca să nu fie demis!

 
Dăncilă începe "execuţiile". Şeful CNAIR, luat în vizor
Dăncilă începe "execuţiile". Şeful CNAIR, luat în vizor

Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, marţi seară, că "a decis să renunț la funcție!". Anunţul vine după ce premierul Viorica Dăcnilă i-a solicitat ministrului Transportuilor, Răzvan Cuc, de două ori, să-l revoce pe Neaga. În "scrisoarea de adio", Neaga nu a prezentat nicio informaţie privind numărul de kilometri finalizaţi în mandatul său.

"Având în vedere importanța dezvoltării infrastructurii rutiere pentru bunul mers al economiei romanești și faptul că pentru a reuși să atingem cu succes acest obiectiv este nevoie de bună credință și de colaborarea necondiționată a tuturor factorilor de decizie din România precum și în urma unei discuții pe care am avut-o cu Președintele Consiliului de Administrație, Costin Mihalache, am decis să renunț la funcția de Director General al CNAIR S.A.

În opinia mea acesta este și sensul mesajului transmis de premierul Viorica Dăncilă, pe care îl respect.

Bineînțeles că am să continui să fac toate eforturile pentru a sprijini în continuare proiectele importante de infrastructură, indiferent de poziția socială sau de funcția pe care o voi ocupa în viitor.

Vă asigur că pe întreaga perioadă a mandatului meu am facut tot ce mi-a stat în putință pentru a debloca proiectele de infrastructură sau pentru a le continua pe cele aflate deja în derulare, astfel încât românii să beneficieze de o infrastructură modernă așa cum este normal să existe într-o țară europeană.

Așa am reușit să lansez împreună cu ceilalți colegi din CNAIR proiecte în valoare de aproape 4 miliarde de euro care în mod sigur vor asigura României în următorii ani dezvoltarea necesară unei economii europene.

Sper ca și cei care vor prelua mandatul de Director General al CNAIR să înțeleagă responsabilitatea pe care o presupune această funcție, a scris Narcis Neaga, într-o scrisoare publică.

Silit de presă, Narcis Neaga, şeful de la Autostrăzi, şi-a publicat veniturile
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Groza
09 Jul 20:56
Programul de guvernare nu are acoperire:Investitiile :1.Autostrazile:Chisinau-Iasi-Tg.Mures,Sibiu-Pitesti,Comarnic-Brasov,Sibiu-Brasov,Bucuresti-Craiova-Turnu Severin-Caransebes,Suceava-Bacau-Bucuresti,cele incepute dar ne finalizate 2.Trei spitale regionale,si inca cinci.3.Trei stadioane moderne 4.Linie de metrou Bucuresti-Otopeni,5,Centura capitalei 6.Sosele rapide,samd.Acestea nu se vor realiza in urmatrii zece ani,cap coada.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?