Mercur retrogradează în noaptea de Halloween. Cum ne va afecta?

 
Halloween 2019
Halloween 2019

Atunci când planeta comunicarii este în retrograd, ne asteptam la o perioada mai dificilă, în care vor apărea sentimente profunde și ascunse.

Ce e bine sa faceţi pe plan profesional:
 
• În general, afacerile sau cariera încetinesc atunci când Mercur este retrograd. Folosiţi această perioadă pentru a finaliza orice sarcină neterminată.
 
• Din moment ce comunicarea este cea care are de suferit când Mercur este retrograd, asigurați-vă că transmiteţi cât mai clar tot ce aveţi de spus.
 
• Se spune că multe date și informații se pierd atunci când Mercur este retrograd. Prin urmare, asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a tuturor materialelor și datelor vitale, înainte ca lucrurile să se schimbe.
 
Ce e recomandat sa nu faceţi pe plan profesional:
 
• E recomandat sa nu demaraţi nicio acţiune nouă când Mercur este retrograd. E posibil să nu iasă şi să o luaţi de la zero când Mercur va reveni în mers direct.
 
• Nu luați nicio decizie importantă. Deoarece deciziile luate acum ar trebui să fie refăcute sau remodelate odată cu revenirea în mers normal a lui Mercur. Mai multe aici. 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?