Luna Nouă este în Scorpion: Zodiile devin mai puternice

 

Luna Nouă și Scorpionul: două asocieri energetice incredibile, care vor răscoli viața zodiilor, incepand cu data de 27 octombrie. Ambele sunt corelate cu emoții ascunse, cu partea de umbră a ființei și cu accesarea unor resurse interne pe care nu le folosim în mod obișnuit. 

Berbecul trebuie să facă o alegere

Pentru Berbec, ambițiile personale au trecut pe primul plan și s-a concentrat pe atingerea unor țeluri foarte înalte și consumatoare de energie. De aceea, relațiile sentimentale și legăturile familiale au avut de suferit. Perioada care vine poate aduce decizii importante, pentru că partenerul și membrii familiei îi vor cere să le fie alături și să-i susțină în perioada dificilă prin care trec. Berbecul va încerca sentimente de vinovăție și va realiza că este important să aducă un echilibru între scopurile sale sociale și cei pe care îi iubește.

Taurul are regrete puternice

În viața Taurului, asocierea dintre Luna Nouă și Scorpion răscolește sentimente vechi, de vinovăție și regret. O persoană la care ține ar putea avea probleme cu sănătatea, astfel că Taurul se trezește în fața unei situații foarte dificile: își dă seama că nu apreciat suficient ceea ce are și nu a dat destulă importanță lucrurilor din jurul său. Dar nu este timpul pierdut și fiecare obstacol ce ne apare în cale ne sesizează ce trebuie să schimbăm la noi. Pentru Taur, lecția este că trebuie să se concentreze mai mult pe nevoile persoanelor pe care le iubește și mai puțin pe aspectele superficiale ale vieții.

Gemenii tânjesc după visele lor

Pentru Gemeni, Luna Nouă în Scorpion scoate la suprafață amintirea unor vise abandonate, a unor țeluri în care credea din răsputeri în tinerețea lor. Privind la viața lor prezentă, Gemenii simt că lipsește ceva și au renunțat prea ușor la idealurile care îi însuflețeau. În perioada următoare vor încerca să reia studii pe care le-au întrerupt sau să se dedice unor acțiuni noi, care îi pasionează. Deși vor avea greutăți la început și sentimentul că tot ce fac este un eșec, până la urmă vor depăși această piatră de hotar și se vor readuce la viață visele uitate.

 

Racul se simte dezorientat

Racul a trăit în ultima vreme după rutine foarte clare, care i-au dat sentimentul că toate zilele seamănă între ele și nimic nou nu poate interveni în viața sa. Unele probleme în familie și schimbări profesionale îl bulversează și îl scot din zona sa de confort. Deși acestea pot reprezenta o ocazie de transformare, Racul realizează că nu știe cum să schimbe ceva, pentru că nu-i este clar unde vrea să ajungă. Caracterul său emoțional și nocturn, asemănător cu al Scorpionului, îl face să se simtă copleșit și dezorientat. Ceea ce trebuie să regăsească este un ax intern, un sens pentru viața sa viitoare, care să-i direcționeze acțiunile prezente.

Mai multe pe Divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?