Jocul bizar care cucerește tot mai mulți părinți. Ce trebuie să facă în fiecare dimineață cu copiii

 

Un joc care îi ajută pe părinți să se tempereze când sunt pe punctul de a fi agresivi verbal sau fizic cu copiii mici care le consumă câștigă din ce în ce mai mulți adepți pe Internet. 

Jocul este foarte simplu. A fost inventat de o mamă care se găsea deseori în situația în care striga la fiica sa când aceasta devenea greu de stăpânit. 

În fiecare dimineață, femeia pune la încheietura mâinii stângi câteva elastice de păr. De-a lungul zilei, de fiecare dată când strigă la fiica sa sau îi răspunde pe un ton agresiv, mută câte un elastic pe cealaltă mână și, astfel, la finalul zilei își dă seama de câte ori s-a comportat neadecvat.

Scopul este să încheie ziua cu toate elasticele pe mâna inițială. Părinții pot ”recâștiga” un elastic dacă după ce s-au comportat nepotrivit cu cel mic fac cel puțin cinci gesturi care să-i apropie de copiii lor și să înnoade și mai mult relația dintre ei, spune femeia, citată de mirror.co.uk. 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?