Începe vara lacrimilor amare pentru 5 zodii

 

Vara aduce schimbări pe plan astrologic pentru unii nativi. Mişcările planetelor vor face ca unii nativi să-şi primească plata pentru faptele lor. Vor învăţa, pe pielea lor, că există karma şi fiecare faptă are consecinţe. Iată care sunt nativii care vor vărsa lacrimi amare în această vară.

Gemenii vor fi abandonaţi de cei dragi

Eşti trădată de prieteni, iar însingurarea nu îți face deloc bine. Eşti într-o situaţie dificilă şi este greu să treci singură prin asta. În momente dificile te ai doar pe tine şi va trebui să te ridici singură. Nu vei mai avea încredere în oameni şi te vei izola. Va trebui să renaşti din propria cenuşă. Fii mai atentă la oamenii din jurul tău.

Balanţele vor renunţa la o iubire toxică

În această vară vei pune punct unei relaţii neproductive. Deşi va fi dureros, vei avea puterea să cauţi pe cineva care să îţi ofere ceea ce meriţi. Nu vrei să mai pierzi timpul cu cineva care nu îţi oferă lucrurile de care ai nevoie şi, deşi este dureros, laşi trecutul în urmă. Vei plânge, dar în sufletul tău vei şti că este cea mai bună alegere. În timp, vei găsi pe cineva care să te merite.

Scorpionii vor plăti pentru faptele lor

În trecut ai comis multe greşeli şi credeai că vei scăpa nepedepsită. Ai manipulat şi te-ai gândit la binele personal, cauzând doar suferinţă în jurul tău. Ai făcut tot ce se putea pentru a scăpa de consecinţe, dar fiecare faptă se plăteşte. În prezent verşi lacrimi amare, dar nu pentru că îţi pare rău pentru ce ai făcut, ci pentru că te temi de urmările propriilor fapte. Acceptă realitatea şi înţelege că în viaţă totul se plăteşte.

Mai multe pe divahair.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?