Igor Dodon, ridiculizat în presa rusă, după vizita la Moscova: ”Este un turist”

 
Igor Dodon, în vizită la Vladimir Putin
Igor Dodon, în vizită la Vladimir Putin

Presa de la Moscova a făcut haz de vizitele președintelui Igor Dodon la Moscova. De data aceasta, șeful statului a intrat în vizorul postului de televiziune NTV, care pe teritoriul R. Moldova este retransmis de o companie afiliată socialiștilor, scrie Ziarul Național, citat de Deschide.md.Astfel, Igor Dodon a fost comparat cu un „turist” la Kremlin și cu o persoană care nu prea contează.

Regizorul Tigran Keosaian, prezentatorul unei emisiuni de politică externă, și-a permis mai multe remarci umilitoare la adresa președintelui Igor Dodon, după întrevederea cu Vladimir Putin. „Putin a intrat în sală şi tuturor le-a fost clar cine este țarul şi cine e dodonul”, a spus Keosaian.

O altă remarca răutăcioasă la adresa lui Igor Dodon a fost: „Preşedintele Moldovei a intrat în sală, atunci când i s-a permis acest lucru, cu mersul unui om pe care îl cheamă Dodon. Putin era gata să se întâlnească cu orice „dodon””, a continuat prezentatorul.

„Delegaţia rusă încerca să ghicească dacă Dodon ar fi bun pentru postul de guvernator al Moldovei. Moldova este prietenoasă, aşa că au decis să nu o sperie. În aer plutea o aromă de tencuială moldovenească şi aligote”, a mai spus Keosaian.

Acesta a făcut mișto și de vinurile moldovenești, despre care Dodon a vorbit în cadrul întrevederii cu Putin: „Ajunge să mai spunem că vinul moldovenesc este marfă”.

De asemenea, Tigran Keosaian a mai sugerat că Putin, precum și cei care-l însoțeau la întrevederea cu Dodon, erau foarte plictisiți și încercau să-și imagineze ce este Moldova.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?