Facebook se pregătește să lansarea unui nou produs fizic, după Oculus Rift! Iată despre ce e vorba

Planurile Facebook pentru viitorul apropiat includ multe produse şi funcţii noi bazate pe funcţionalitate VR şi AR. Headset-ul high-end Oculus Rift se bucură de un succes destul de mare între gamerii pasionaţi de realitate virtuală, în timp ce utilizatorii de smartphone-uri Samsung beneficiază de funcţionalitate Gear VR de mai bine de doi ani. Compania pare însă să pregătească şi o soluţie VR care să intre pe piaţă între aceste două produse, cu un preţ accesibil şi care nu depinde de un alt dispozitiv, scrie Go4it

Conform TechCrunch, Facebook lucrează la un headset numit „Pacific”, care va beneficia de un design similar cu cel al lui Oculus Rift, dar care va oferi performanţă mai bună decât soluţia Gear VR.

Acesta va fi un dispozitiv de sine stătător, cu hardware integrat. Acesta va beneficia de un display de calitate şi va avea la bază un chipset de monile high-end (probabil Snapdragon 835 sau următorul model high-end de la Qualcomm). Acesta va fi astfel mai puternic decât Galaxy S8, putând să ofere experienţe cu o fidelitate grafică îmbunătăţită.

Lansarea lui Pacific este aşteptată cândva în anul 2018, concepte pentru acest model fiind deja prezentate anul trecut în cadrul convenţiei Oculus sub formă de prototip. 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?