Dăncilă vrea să-l viziteze pe Dragnea la Rahova

 
Viorica Dancila
Viorica Dancila

Vioricăi Dăncilă îi e dor de Liviu Dragnea. Premierul vrea să-l viziteze la închisoare pe fostul șef al PSD. Dar asta nu este tot, Liviu Dragnea ar putea fi vizitat la vorbitor și de alți colegi din PSD.

Șefa PSD Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă la Călărași că ar putea să-l viziteze în închisoare pe Liviu Dragnea, spunând că ar fi uman ca fiecare social-democrat să dea dovadă "de un aspect pozitiv".

„Nu am fost", a declarat Dăncilă, întrebată dacă a fost să-l viziteze pe Liviu Dragnea la închisoare.

"Uman, cred că e normal ca fiecare dintre noi să dea dovada de un aspect pozitiv și, dacă va fi să îl vizitez pe președintele Dragnea, eu cred că fiecare coleg va face asta. A condus acest partid și fiecare președinte al acestui partid, cu bune cu rele, a condus o perioadă acest partid", a continuat ea.

Viorica Dăncilă nu este prima persoană din PSD care ar vrea să-l viziteze pe Dragnea. Și Carmen Dan, ministrul de interne, ar merge la vorbitorul de la Penitenciarul Rahova.

Dăncilă a mai spus că persoana care se va poziţiona bine în sondajele de opinie, dar va avea şi susţinerea partidului, va candida la alegerile prezidenţiale.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Vai,și consilerii ăștia nu pot prevede taoate întrebările ?
14 Jul 05:09
Mai ales că dl Dragnea a semnat propria condamnare prin aceea că nu a iubit florole.Nu viorelele ,ci ghioceii.Corupția din România a fost o incercare de a păstra comenzile mari ale statului ,în special in infrastructura,pentru capitalul românesc.Asta a privat firmele străine de ce mai era de supt din România,serviciile.De aici ura DNA să distrugă capitalul românesc,de aici nebunia dreptei de a implica statul in comenzi acum ,care insemna caputalul german,francez,american,că România la licitații corecte nu ar fi reusit,si de aici ura puteii internaționale,care reprezinta capitalul.Victima ?Ghici ?Coderistea ?Ghici ?
Răspunde
0 0
Radio Evevan !
13 Jul 22:32
Asta e Romania ciumei rosii ! Plini de ''compasiune'' fata de ciordaci si tradatori si nemilosi pentru romanashii pe care iau alungat din tara ... huuuuuoooo, ciordacilor !
Răspunde
0 0
Gogu de la aprovizionare
13 Jul 20:37
Sa ramana acolo....toti psd istii nenorociti,care au furat tara.
Răspunde
0 0
Deșteaptă te romane
13 Jul 20:19
Nu i e permis șefului guvernului României sa și păteze reputația intrand in relație cu infractorii indiferent ce nume sonore au ei.Iar dacă vrei sa ți exprimi solidaritatea da ți demisia și stai acolo cât vrei.Nu uita reprezinți in momentul de față o tara care nu vrea sa se plece la picioarele infractorilor.
Răspunde
0 0
mihai
13 Jul 18:53
La multi ani, cu executare, pentru toată gașca !!!
Răspunde
0 0
Ilinca
13 Jul 18:48
Așa a ajuns România. Suntem plini de compasiune pentru mincinoși și hoți dar total indiferenți chiar ostili față de oamenii cinstiți și cei în suferință! O umilință mai mare greu de închipuiit! Asta în timp ce urmașii foștilor deținuți politici sunt, în continuare, persecutați!
Răspunde
0 0
Beti
13 Jul 18:41
Dănciĺă slugă umiĺă ăși viziteaźă stăpănul aflat la ananghie.
Răspunde
0 0
Dani
13 Jul 17:10
Da frumos tara arde și baba se piaptănă. Asta mai llipsea.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?