Cum să-ți dai seama că te înșală, în funcție de zodie. Horoscopul trădării

 
Cum să-ți dai seama că te înșală, în funcție de zodie. Horoscopul trădării
Cum să-ți dai seama că te înșală, în funcție de zodie. Horoscopul trădării

Unele zodii acționează într-un mod ciudat atunci când ascund ceva de partenerii lor. Deși au impresia că nimic nu le poate da în vileag, adevărul este cu totul altul!

Berbec

De regulă, Berbecul este foarte implicat în relațiile sale și atent cu partenerele sale. De aceea, atunci când începe să stea prea mult pe telefon, înseamnă că ceva este în neregulă.


Cui îi trimite mesaje, ce este atât de important încât să nu îți acorde atenție? Dacă sunteți la masă și el nu își poate lua mâna de pe smartphone, atunci s-ar putea să vorbească cu o altă femeie de care s-a îndrăgostit. E posibil să fie altceva important, dar, în orice caz, este important să îl confrunți cu privire la acest subiect!

Taur

Când Taurul se îndrăgostește de altă femeie, va începe să-și facă planuri fără tine.

Dacă îl întrebi unde merge sau cu cine este, el îți va da un răspuns vag și nu te va anunța cu privire la activitățile sale. Dacă se vede cu altcineva, va deveni dubios și absent, așa că singura soluție este să stai cât mai aproape de el pentru a vedea dacă chiar îți ascunde ceva.

Citește continuarea pe eva.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?