Cinci elevi cu medii de 2 vor studia Matematică-Informatică la un liceu din Teleorman

 

Cinci elevi care au obţinut medii cuprinse între 2,77 şi 2,04 au fost admişi la Liceul Tehnologic Drăgăneşti-Vlaşca din judeţul Teleorman, unde vor studia la clasa de Matematică-Informatică. Patru elevi au intrat la licee din acest judeţ cu media 10, aceştia optând tot pentru clase de Matematică-Informatică.

Două treimi dintre elevii admişi la clasa de Matematică-Informatică a Liceului Tehnologic Drăgăneşti-Vlaşca din judeţul Teleorman au medii mai mici de 5, conform datelor publicate în urma repartizării computerizate. Din totalul de 16 elevi care vor face parte din această clasă, doar şase au medii mai mari de cinci, iar cinci dintre colegii lor au medii sub 2,77, scrie digi24.ro.

În schimb, la Colegiul Naţional ”Alexandru Ioan Cuza” din Alexandria, tot la clasa de Matermatică-Informatică, cea mai mică medie de admitere a fost 9,35.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?