MENIU

Scandal uriaș după petrecere LGBTQ de la Casa Albă. Ce i-a înfuriat pe Joe Biden?

Scandal în urma petrecerii LGBTQ+Pride care a avut loc weekendul trecut la Casa Albă. Câțiva dintre invitați au fost trecuți pe lista neagră pentru viitoare evenimente, după ce s-au fotografiat în posturi nepotrivite.

Mai precis, trei dintre invitați au pozat topless pe peluza de sud a Casei Albe și au distribuit fotografii și filme pe rețelele de socializare, transmite BBC.

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a descris comportamentul ca fiind „inacceptabil” și „nedrept” față de ceilalți.

 

Rose Montoya, o femeie transgender, influencer, a fost una dintre persoanele interzise după ce a postat un videoclip pe rețelele de socializare.

 

În replică, Montoya a afirmat că a face topless în Washington este legal și că nu a avut nicio intenție de a fi vulgară. Rose Montoya a postat un videoclip de 58 de secunde de la evenimentul de la Casa Albă, care include un moment în care este văzută topless, cu mâinile pe piept, alături de doi bărbați transsexuali fără tricou.

 

„Persoanele din videoclip nu vor fi invitate la evenimente viitoare”.

În videoclipul doamnei Montoya apar, de asemenea, președintele american Joe Biden și prima doamnă Jill Biden vorbind la podium și salutând-o ulterior pe Rose Montoya.

Mai multe articole despre:
petrecere lqbtq casa alba.scandal sexual biden