MENIU

Un copil de un an și jumătate a murit strivit de mașină într-un camping din Cluj - Șoferul nu l-a văzut intins pe iarbă

SMURD

Cluj: Un copil în vârstă de doar un an și jumătate a murit după ce a fost strivit de o mașină într-un camping din Cluj. 

Accident şocant într-un camping din Cluj. Un copil de nici un an şi jumătate a murit după ce a fost strivit de o maşină pe care şoferul încerca să o parcheze. 

Incidentul s-a petrecut în timp ce părinţii băiatului şi câţiva prieteni se aflau la iarbă verde într-un camping de la marginea localităţii. La un moment dat, un bărbat de 61 de ani, prieten cu părinţii victimei, a încercat să-şi parcheze maşina, dar nu l-a observat pe copilul întins pe iarbă.

Comunicatul autorităților: "La data de 23 iunie 2023, în jurul orei 21.50, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați despre faptul că în extravilanul localității Finișel, într-un loc de camping, un copil a fost lovit de un autoturism.

Deplasați la locul sesizării, din primele verificări, polițiștii au constatat că un conducător auto de 61 de ani, care intenționa să parcheze autoturismul, l-ar fi accidentat pe un copil de 1 an și 5 luni.

Minorul a fost transportat la o unitate medicală, unde i-au fost acordate îngrijiri, însă din nefericire a fost declarat decesul acestuia.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a indicat rezultat negativ.

În continuare, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă."

Mai multe articole despre:
Cluj bebelus strivit de masina camping cluj