10 semne că partenerul tău nu te mai iubeşte

 
10 semne că partenerul tău nu te mai iubeşte
10 semne că partenerul tău nu te mai iubeşte

Conform lui Steve Harvey, autorul romanului "Acţionează ca o femeie, gândeşte ca un bărbat", dragostea unui bărbat este exprimată sub trei forme: îşi declară public drepturile asupra ta, te protejează şi are grijă de tine.Iată 10 semne că nu te mai iubeşte:

Critica la adresa înfăţişării tale


Pentru un bărbat care te iubeşte cu adevărat, tu eşti întotdeauna frumoasă, chiar şi cu părul dezordonat sau cu pijamale largi. El nu va observa că ai pus câteva kilograme în plus după sărbătorile de iarnă, dacă nu îi spui tu asta. Dar, dacă partenerul tău îţi spune în mod constant să mergi la sală sau îţi sugerează vreo intervenţie chirurgicală plastică, nu ar trebui să te grăbeşti să îi faci pe plan. Este foarte posibil ca nu aspectul tău să îi displacă la tine, ci tu. Şi chiar dacă slăbeşti, el tot îţi va găsi alte defecte.

Discută problemele voastre cu prietenii lui

Femeile au tendinţa de a discuta problemele din relaţia lor cu prietenele, în timp ce bărbaţii încearcă să păstreze totul secret. Nimeni nu e perfect, dar un om care iubeşte cu adevărat se concentrează pe calităţile patenerului, nu pe defectele acestuia. Dacă partenerul tău te umuleşte în public şi râde de eşecurile tale, nu te aştepta la ceva bun de la o astfel de relaţie. Un partener care face aşa, nu te respectă, iar o legătură puternică şi fiabilă este imposibilă fără respect. Criticându-te în faţa altora, el încearcă în mod inconştient să dovedească altora că e vina ta că el a încetat să te iubească.

Citeşte continuarea AICI.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?