Zodii de război și zodii de pace

 

Din punct de vedere mistic, în fiecare dintre noi se află cele patru elemente ale naturii (Foc, Pământ, Aer și Apă), însă doar unul dintre ele își face simțită prezența mai des, adică ne domină personalitatea.Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt conduși de planeta Marte, a cărei denumire provine de la zeul roman al războiului. Nici nu este de mirare că ei văd orice situație în viață ca pe o luptă pe care trebuie să o câștige. Impulsivitatea și pasiunea sunt caracteristicile care îi conduc în tot ceea ce fac.

Reprezentanții zodiei se implică trup și suflet pe toate planurile și nu suportă ideea înfrângerii. Compromisul nu reprezintă o cale bună pentru ei, motiv pentru care dau dovadă de multă încăpățânare. Oricât ai încerca, cu ei nu o poți scoate la capăt. În cele din urmă, ajungi să duci un război doar pentru a-ți demonstra punctul de vedere. Așadar, dacă intri într-o discuție mai aprinsă cu ei, ai grijă ce arme îți alegi, pentru că s-ar putea să ai de pierdut. Nativii războiului nu știu să piardă.

Săgetător

Un alt semn de război cu care nu este bine să te pui este Săgetătorul. El va face orice pentru ca ultimul cuvânt să fie al lui. Cu greu vei reuși să îl convingi că nu se află pe drumul cel bun, pentru că el are impresia că are întotdeauna dreptate.

Este greu să trăiești alături de această zodie, mai ales că nativii par să caute mereu motive de ceartă, dar nici fără ei nu îți va fi mai ușor. Odată ce îți intră în inimă, cu greu îi mai scoți de acolo. Temperamentul exploziv este semnătura lor de stil pe care o imprimă pe oriunde ajung. Nimeni nu poate să mai șteargă urmele pe care le-au lăsat ei, mai ales dacă sunt ale unor lupte intense și pasionale.

Mai multe divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?