Vremea se schimbă radical, în câteva zile se anunță primele ninsori (HARTA)

 
Zăpadă infernală
Zăpadă infernală
Zăpadă infernală Frigul vine cu lapoviță și ninsori / 25 septembrie

Vremea se schimbă radical, în câteva zile se anunță primele ninsori, potrivit meteorologilor. În zonele de munte, temperaturile vor fi negative, iar lapovița și ninsorile îşi vor face apariţia. La munte, duminică se răceşte, dar apare soarele şi doar prin zona Orientalilor mai vin ceva ploi. Pe seara vântul prinde putere.

Luni, vremea se strică din nou, continua să se răcească, iar ploile vin peste tot. Abia în noaptea următoare se mai răresc. Vântul va sufla tare în zona crestelor, şi tot aici apar ninsorile şi lapoviţă, spun meteorologii.

Marţi va ploua slab şi trecător, zărim soarele, însă pe crestele Carpaţilor Orientali vor fi mai ales ninsori cu lapoviţă. Vântul va sufla cu putere în zona de Curbură, iar temperaturile mai scad cu câteva grade.

După ce scăpăm de episodul de aer polar care ne va afecta săptămâna viitoare, toamna revine plăcută.

Potrivit meteorologilor, aerul rece va părăsi teritoriul țării noastre în prima săptămână a lunii viitoare, iar temperaturile vor reveni la normal.

În cea de-a doua săptămână a lui octombrie, temperaturile se vor menţine în limite obişnuite, dar vor apărea ploi în estul teritoriului.

Veşti sumbre. Iarna vine mult mai devreme!

Organizaţia Meteorologică Mondială, agenţie ONU cu sediul la Geneva, anunță că iarna va fi lungă, din cauza unor curenți ce-și modifică traiectoria. Va începe devreme, la sfârșitul lunii noiembrie și va rămâne până în martie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?