Un fost baron PSD, condamnare la închisoare de trei ani

 

Curtea de Apel Galati a dat sentinta definitiva in dosarul “Sportul”, in care Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al Consiliului Judetean, a primit, in prima instanta, 3 ani de inchisoare pentru conflict de interese.

In urma cu putin timp, Curtea de Apel Galati a dat sentinta definitiva in dosarul “Sportul”, in care Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al Consiliului Judetean, a primit, in prima instanta, 3 ani de inchisoare pentru conflict de interese.

Curtea de Apel Galati a desfiintat in parte sentinta Tribunalului Vrancea si a majorat pedeapsa in cazul lui Stancu cu 8 luni, astfel fostul baron a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare, scrie Debraiala.ro

Alina Rusu, fostul director economic al Consiliului Judetean, a ramas cu sentinta din prima instanta, respectiv achitare.

In cursul zilei de astazi, Gheorghe Bunea Stancu va ajunge la penitenciar.

Gheorghe Bunea Stancu a fost acuzat de procurori ca s-a aflat in conflict de interese in perioada 2006-2012, cand institutia pe care o conducea, respectiv Consiliul Judetean, a finantat HC Dunarea si CF Braila. Mai exact, Stancu patrona o firma care, la randul ei, controla o societate care avea calitatile de asociat majoritar la CF Braila si membru fondator la HC Dunarea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?