Trăind printre demoni. Casa bântuită ascunde un secret oribil. Imaginile îți fac pielea de găină

 
Trăind printre demoni. Imaginile video ascund un secret oribil. Ți se face pielea de găină
Trăind printre demoni. Imaginile video ascund un secret oribil. Ți se face pielea de găină
Trăind printre demoni. Imaginile video ascund un secret oribil. Ți se face pielea de găină Trăind printre demoni. Imaginile video ascund un secret oribil. Ți se face pielea de găină Trăind printre demoni. Imaginile video ascund un secret oribil. Ți se face pielea de găină

Din motive rămase, până în prezent, știute doar de ei, doi tineri au cumpărat o casă care a fost subiectul unui film de groază de la Hollywood. Ce au găsit acolo, însă, depășește orice scenariu horror! Au trăit totul pe propria piele! Imaginile șocante, în GALERIA FOTO.

Istoria casei începe undeva în îndepărtații ani 1970. La acea vreme, acolo locuia familia Perron. După ce s-au mutat acolo, au aflat că nu erau singurii locatari. Ce au trăit în casă a ajuns subiect de film horror! În realitate, însă, a fost și mai și!

Experții în paranormal Ed și Lorraine Warren au fost solicitați să investigheze activitățile paranormale care se petreceau între pereții acelei case. Concluzia la care au ajuns a fost aceea că lucrurile erau atât de înfricoșătoare, încât le face și astăzi pielea de găină, doar rememorându-le.


Potrivit experților, Bathsheba Sherman, o fantomă care locuise acolo, în trecut, a aruncat asupra casei un blestem cumplit care s-ar fi prins și de cei care ajungeau să locuiască între acei pereți.

Asta i-a făcut pe soții Cory și Jennifer Heinzen, amatori ai tot ceea ce înseamnă paranormal, să cumpere ferma, de îndată ce au văzut anunțul de vânzare.

Cory a fost primul care a venit să locuiască acolo. Bărbatul se instalase în hambar, în timp ce soția și fiul lor făceau ultimele bagaje, la oraș.

Bărbatul și-a dotat casa cu tot felul de senzori și nu mai puțin de 12 camere de supraveghere care monitorizau toate cotloanele.
Imaginile înregistrate sunt greu de reprodus în cuvinte, dar dezvăluim câteva indicii: o ceață neagră care se muta dintr-o cameră în alta, zgomote de pași apăsați, voci într-o limbă de nedeslușit, băcănituri, uneori bubuieli, și flash-uri de lumină.

"Când vorbesc de flash-uri de lumină, trebuie să menționez că apăreau în camere unde nu exista nici măcar un bec! Erau ca fulgerele. Iscate din senin! Și tot din senin de stingeau... Am văzut chiar tablouri care erau trântite la pământ, fără să fie atinse măcar!", a povestit Cory, pentru presa locală, unde a făcut publice mai multe fotografii surprinse de camerele de supraveghere.

VEZI imaginile în GALERIA FOTO.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?