Tarcea, replică ironică pentru Dragnea: Nu mă interesează dramoletele

 
Tarcea, replică ironică pentru Dragnea: Nu mă interesează dramoletele
Tarcea, replică ironică pentru Dragnea: Nu mă interesează dramoletele

Președintele Curții Supreme de Justiție, Cristina Tarcea, a declarat, la Realitatea TV, în emisiunea "Legile Puterii", după ce a văzut declarațiile în care liderul PSD Liviu Dragnea acuza abuzuri în justiție, că nu o interesează "dramoletele" politicienilor."Ce aș putea să vă spun eu despre declarațiile politicienilor... În general, nu le urmăresc. Nu mă interesează și asta nu pentru că aș avea eu un dispreț suveran față de lumea politică, dar, judecător fiind, încerc să mă păstrez obiectivă și să nu judec pe nimeni după patimi și după dramoletele prin care trece la un anumit moment. Tot ceea ce pot să vă spun este că dacă unii se simt îndreptățiți să vorbească despre abuzuri, și justiția se simte la fel de îndreptățită să vorbească despre abuzuri, mai ales în ultima perioadă de un an și jumătate, doi", a spus Cristina Tarcea.

"Există niște principii clasice de drept (...), în sensul că orice hotărâre judecătorească nu poate fi desființată decât tot printr-o hotărâre judecătorească. Prin urmare, nu putem vorbi despre abuzuri decât în momentul în care există o hotărâre judecătorească prin care acele abuzuri sunt sau nu sunt confirmate. Până atunci, totul e poveste", a mai spus președintele Înaltei Curți.Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Punct si de la Capat !
26 Mar 07:01
Cum adica, mamaie !? Daca zice sile camataru ca este un abuz sa fie inchis atunci asa este ! Mai mult, chiar si militienii, prietenii lui tot asta zic !? Si atunci !?
Răspunde
0 0
Nistor
26 Mar 02:30
Doamna aceasta ai place sa faca politica.ce mai cauta in magistratura?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?