Surse: Președintele Iohannis nu va accepta o propunere de premier de la PSD

Wednesday, 05 February 2020, 15:51 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Constituțional, după demiterea Guvernului Orban, președintele Iohannis trebuie să invite partidele parlamentare la consultări, dacă sunt indicii clare că majoritatea parlamentară s-a schimbat. În acest moment, potrivit surselor citate, PSD nu are majoritate în Parlament, pentru că votul la moțiune a fost conjunctural, în sensul că UDMR au votat doar împotriva alegerilor primarilor în două tururi. Atât Pro România, cât și UDMR nu vor să intre, deocamdată, într-o coaliție cu PSD, pentru a prelua guvernarea. 

Surse din PSD au confirmat, pentru Realitatea.net,  că scenariul a fost anticipat de liderii interimari ai PSD, care s-au folosit de acest prilej doar pentru a câștiga capital pentru alegerile interne.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-05 16:11:29
Constantin Gadea

DESFIINTAREA PSD SI A UDMR ESTE IREVERSIBILA. VJCTOR NICI N-ARE HABAR, DACA MA GANDESC UN PIC, CUM DE UN MARE MAGAR SEAMANA CU-N BIET PISIC.

2020-02-05 16:13:19
Gheorghe HRISCU

Sunt de părere ca avem o mulțime de INCOMPETENȚI în conducerea Țării, atât în partide cât și în parlament. Sistemul de conducere prin vot și partide se dovedește a fi depășit. Propun INCREDINȚAREA întregii conduceri a României unei firme IT, de exemplu: Microsoft, Oracle, IBM etc. Asemenea organizații au infrastructură și oameni și știu ce trebuie făcut.

2020-02-05 16:35:00
Paine si circ in Romanica

Neamul mamaligarilor cu suflete de sclavi trebuie sa inteleaga ca o corporatie poate activa in cadrul statului nu sa-l conduca, deja au inlocuit complet angajatii cu niste roboti anumite banci, corporatia este bazata numai pe profit, cine nu se descurca moare ori asa ceva nu se piate aplica la nivel de stat pentru ca mamaligile se trezesc si incepe haosul. Corporatiile aduc venituri imense in USA pentru ca sunt impozitate corespunzator pe cand in Ro exporta profitul in zona Offshore fara nici o jena platind numai impozitele la salarii care oricum sunt la nivel de sclavie. Li s-a permis jefuirea banilor in detrimentul impozitelor la profit.

2020-02-05 16:48:40
Oprea Ion

Un premier numit de Johanis este susținut doar de pnl si usr adică vax. Partidele se împart între cei care vor alegeri anticipate si ceilalti care vor alegeri la termen.

2020-02-05 19:15:29
Iliescu I.

Premier ar trebui pus Tăriceanu.

2020-02-05 19:36:44
aiurel

haos , haos si iar haos daca presedintele nu isi ia in serios rolul de mediator si nu de aparator al PNL , sa nu bage tara de tot in criza sa puna un guvern de uniune nationala pana la alegerile parlamentare la termen iar atunci dupa ce alege poporul sa se faca guvernul

Alte articole din: Ultimele Stiri