Coronavirus - România: 5467 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Revoltă în CSM pe tema pensiilor

Wednesday, 18 December 2019, 10:47 Sursă: csm

Posibila tăiere a pensiilor de serviciu ale magistraţilor stârneşte revoltă în CSM, între magistraţii care s-au opus vehement în ultimii ani modificărilor legislative propuse de PSD.

Judecătoarea Andrea Chiş acuză noua putere politică de transformarea magistraţilor în duşmanul public numărul 1.

"În ultimii trei ani, justiţia este cea care rezistă. Ce am constatat este că primul lucru care se întâmplă de cand a venit noul guvern este că în continuare se produce o diviziune în societate. Se arată cuiva 'acesta este duşmanul' şi dintr-o dată, după trei ani de zile în care am rezistat, ne trezim că noi suntem duşmanul public numărul 1, pentru că avem nişte pensii nesimţite. Nu vreau să compar cu alte categorii pentru că nu vreau să adâncesc această divizare. Justiţia nu poate fi arătată ca un balaur, pentru ca oamenii politici să fie Făr Frumos", a afirmat Andrea Chiş.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-18 11:16:14
johnneil

Dar nu va este rusine mai MAGISTRATILOR? Demonstrati ca va faceti treaba asa cum trebuie. Nu mai dositi dosare si nu la mai amanati pana cand ele se umplu de praf.

2019-12-18 12:44:48
Judecători,luptati pentru voi sau pentru dreptate ?

Reveniți la comunism ,cu pensii egale pentru toți. Solutia este abogarea legii PSD,via Năsatse si revenirea la sistemul comunist Legea 33/1970 mi se pare,adică iesi la pensie cu un procent din ultimul salariul.Minciuna cu contribuția este atât de mare că daore,pensiile se bazează pe principiul solidarității ,eu am plătit pentru pensionarii de atuci,cei de azi plătesc pentru mine/contribuții,desigur ,nu pensii/Sistemul instituit de Nastase prin asumare,face ca pensia se calculeaza prin raportaea salariului din 53 la salariul mediu actual si iți dă un drept la pensie de 0.312 lei pe an.De ce râdeti ?Legea comunistă egaliza pensiile pentru toți in raport de salariu avut in utimul an sau ultimii 5., cea ce fac pensiile de serviciu actuale.

2019-12-18 13:29:24
Iaan Neuu

Exista o singura cale de scapare. In Romania toata lumea sa aibe PENSII SPECIALE. Toti suntem speciali intr-un fel sau altul.

2019-12-19 05:02:10
De ce vreti bani multi ,bre,nu aveti o burta ca a lui Costică al Mărgăritei ?

Dl Rares Bogdan ,părintele ideii juste cu tăiere pensiilor nesimțite ale magistrților,tace ,ieșiți ,domnule, .și explicați oamenilor ,ca Dumnezeu nu a creat pe magistrați ca să decidă soarta opozitiei ,la cererea politică ,si să nu plătească nimic.Acum a mers cu Drganea,dar roara se invârte ,că si gilotina a făcut servicii francezilor sălbatici de acum două sute de ani., și la unii si la altii,în proportie egală si nu a scârțăit.

Alte articole din: POLITICĂ