Rareș Bogdan spune ce riscă Dăncilă dacă vine la dezbaterea lui Iohannis

Monday, 18 November 2019, 12:04 Sursă: Realitatea.NET

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat, la un post de radio, că dezbaterea de marţi a preşedintelui Klaus Iohannis va începe la ora 19 sau 20 şi va fi organizată după model american, iar între şase şi nouă invitaţi vor putea pune întrebări, "probabil între două şi patru întrebări" de persoană.

Adaugă părerea ta

Rareș Bogdan a spus că, dacă va merge acolo unde are loc dezbaterea, Viorica Dăncilă s-ar face de râs.

,,O parte a staff-ului dânsei probabil se gândeşte că o vor victimiza şi acest lucru îi va aduce voturi, dar în acelaşi timp, trebuie să ia în calcul şi faptul că o pot penibiliza, nu doar victimiza, pentru că o prezenţă a doamnei Dăncilă în faţa sălii, unde nu are posibilitatea să intre, nu-i va aduce puncte electorale, aşa cum speră domniile lor", a spus Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan a explicat că "dezbaterea va avea loc la BCU, la aula Carol I (...)".

Potrivit acestuia, "în sală, în afara a patru consilieri ai domnului preşedinte, vor mai fi opt oameni din staff-ul electoral, deci 12 persoane, iar restul de 202-203 persoane, cât ne permite sala, vor fi studenţi".

Comentarii Existente
2019-11-18 13:30:03

2019-11-18 14:36:17
nonu

Pur si simplu aceasta tata, agramata, analfabeta nu vrea sa inteleaga cat de proasta este, cat de penibila,...

2019-11-18 14:38:17
Barbu Marian

Viorica dancila daca s-ar duce la dezabterea monolog Klaus Iohannis,vesnicul presedinte in vacante ar face o greseala teacitca care nu i-ar aduce voturi in plus. Nu te duce ca sa-l ridiculaizati pe cel care in dezbatere este c aun fotablist care el centreaza el da cu capul.!!! Ce poate spune Klaus Iohannis in dezbaterea monolog ca a fost cel ami bun ca victoria lui cea mai amre este caderea Guvernului Dancila si ca vrea sa faca praf PSD.Pai domnule candidat Klaus Werner Iohannis dumenavostra aveti impresia ca asa veti casiga voturi si sa smulgeti voturi de la un aprtid sau altul!!! daca sutneti abrbatd e stat era obligatoriu sa fiti fata in fata cu doamna Viorica dancila la TELEVIZIUNEA NATIONALA CA DE ACEEA II SPUNE ANTIONALA SI NU REGIONALA.!!!Acolos e vedea fiecare cea fa cut bun si ce vrea sa facas daca castiga fotoliul d ela Cotroceni. Asta vroiau romanii nu o dezbatere ca nu suntem in SUA suntem in ROMANIA.!!!!

2019-11-18 15:10:06
BravoIohannis

Ce dezbatere sa ai cu o proasta? Foarte bine ca a refuzat-o. N-ai ce dezbatere sa ai cu o analfabeta. Efectiv a inchis-o si i-a dat peste bot. BRAVO. Cred ca tot pesedeul s-a cacat pe el de mirare cand a refuzat Iohannis dezbaterea. Mi se pare absolut corect. Date-n mortii ma-tii de proasta. Iesiti toti la vot! MUIE PSD!

2019-11-18 17:20:29

2019-11-18 17:59:51
Paine si circ in Romanica

Lui Santa Klaus, Angajatorii i-au scris textele de mult. Monologul nici macar nu este al lui, ce si cu cine sa dezbata?

2019-11-20 09:12:32
Ciuma galbena

Vasilica Președinte !!!

Alte articole din: Ultimele Stiri