Liviu Dragnea rămâne în închisoare! Instanța a respins contestația în anulare a fostului șef al PSD

Tuesday, 10 December 2019, 00:09 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, spune că fostul lider PSD speră să petreacă sărbătorile acasă. Marți, ICCJ judecă recursul în casație și contestația în anulare depuse de fostul lider PSD.

UPDATE: Înalta Curte a respins, marți, ca inadmisibilă contestația în anulare a sentinței în cazul fostului președinte al PSD Liviu Dragnea.

În schimb, un complet de 5 judecători de la Înalta Curte a admis în principiu o altă cale de atac extraordinară făcută de Dragnea, recurs în casație. Instanța a stabilit termenul de 14 ianuarie 2020 pentru judecarea pe fond a acestui proces.

Liviu Dragnea a fost adus la Curtea Supremă, marți dimineața, în jurul orei 9.00. Fostul șef al PSD este audiat în aceste momente referitor la solicitarea sa de eliberare din penitenciar. Realitatea Plus a surprins LIVE momentul în care Dragnea a coborât din duba poliției:

Liviu Dragnea a formulat prin avocati, in 22 octombrie, la instanta suprema, recurs in casatie, o cale de atac fata de condamnarea de 3 ani si 6 luni in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. De asemenea, fostul lider PSD a depus, tot la ICCJ, si o contestatie in anulare in acelasi dosar.

Marti, instanta suprema judeca ambele cai extraordinare de atac.

Reamintim ca fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare de 3 ani si 6 luni cu executare, in luna mai, in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman.

La primul termen al procesului, pe 12 noiembrie, fostul politician a fost adus incatusat in sala de judecata, dar a cerut termen pentru pregatirea apararii.

ImagineAdaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-10 08:58:48
borfasi

In loc sa-l judece pentru principala hotie a lui Dragnea cei 123 milioane de euro in dosarul Belina judecatori corupti pusi de el incearca sa-l scape si de minuscula condamnare la 3 ani. Suntem condamnati sa avem o justitie f. corupta si vanduta total interlopilor.

2019-12-10 16:40:57
johnneil

Asta s-a plictisit la atelierul mecanic.

Alte articole din: Ultimele Stiri