Dragnea rămâne după gratii! Înalta Curte i-a respins contestația la executare

Thursday, 30 January 2020, 18:45 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Fostul lider al PSD - Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova de opt luni, în dosarul Angajărilor fictive, rămâne după gratii. Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respuns contestația la executare. 

Dragnea a invocat astăzi decizia CCR prin care s-a stabilit că toate completurile de trei judecători erau ilegale, pentru că nu erau specializate pe fapte de corupție.

Reacția avocatei Flavia Teodosiu

"Miră pe cineva această decizie? Avem la îndemână contestaţia la completul de cinci ulterior. Dacă se respinge şi contestaţia, dl Dragnea va rămâne acolo şi vom vedea ce vom mai face. Asta nu a fost o cale de atac, a fost o contestaţie la executare, definitiv diferită de cale atacă. De altfel asta am şi spus în instanţă, este o contestaţie la executare, care are legătură doar cu detenţia", a declarat Flavia Teodosiu pentru DC NEWS. 

În fața instanței, Liviu Dragnea a declarat că are dreptul la un proces echitabil, ca orice om.

”Am crezut și încă mai cred că un om nu poate fi condamnat decât de o instanță constituită legal. Știu că s-a spus în presa că vreau a ies cu orice preț de la închisoare. Puteam plăti un preț, dar nu am a vrut. Cred că și eu am dreptul la un proces echitabil ca orice om”, a spus Dragnea la sediul ÎCCJ.

Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-30 19:49:47
Nicolas

vrea liber sa ami beleasca vreo Belina...

2020-01-30 19:51:26
Dumitru dumitru

Asa cum inalta curte.nu tine cont de decizia curtii const.in privinta completurilor de 3 judecatori ,tot asa nici parlamentul nu trebuie sa ia in consideratie decizia curtii inprivinta pensiilor.speciale ,pentru ca cei de la curtea const.sunt in conflict de interese legea privindu,i in mod direct fiind.primii beneficiari ai pensiilor speciale.si cei mai costisitori.

2020-01-30 19:58:10
Valeriu

Asta-i justitia comandata de Iohannus.

2020-01-30 20:03:14
Hai liberare

AMR 34 luni si restul zile si vin țoalele civile.

2020-01-30 22:21:59
Niță Marian

Domnul Dragnea este simpatic ca pușcăriaș.

2020-01-30 23:53:59
Serghei Ivan

Dragnea plătește acum păcatele psdului pentru cei trei ani petrecuți la guvernare.

2020-01-31 12:21:27
Puterea se exercită si PSD plânge trecutul pierdit inutil cu prim ministrii ascunsi sub umbrelă..

Marea adevăr spuneți domnule Serghei Ivan ,sunteți sincer ca națiunea care v-a dat numele.PSD nu a stiut ce să facă cu puterea,nu vedeti pe dl Presedinte ,în trei luni a dat lumea pste cap.Ce lege,ce constituție ,ce parlament ?Vax!Dacă dl Dragnea nu il punea prim ministru pe Grindeanu,omul din umbră,rămânea OUG nr 13 ,care scoatea de sub puterea CIA demniatarii ,reglementând abuzul in serviciu ,ca a subminare a puterii de stat,prin deturnarea deciziilor ,asa a lăsat câmp de zâmbet doamnei Kovesi,care a decimat PSD la ordin si a trimis în judecată pe dl Dragnea.Culmea,ca justiția, care arată acum obrazul ,noi v-am servit la cerere si ne luați pensiile,a marșat, la comanda străină.

Alte articole din: Ultimele Stiri